"Все пішло не за планом": Злата Огнєвіч зізналася, що хотіла завершити своє життя
"Все пішло не за планом": Злата Огнєвіч зізналася, що хотіла завершити своє життя

"Все пішло не за планом": Злата Огнєвіч зізналася, що хотіла завершити своє життя

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка днями спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часу ледь не вчинила самогубство. За словами співачки, тригером послужили деякі обставини у житті та затяжна депресія, з якої вона не бачила виходу.

Усі ці події відбулися ще 2015 року. Про це Злата Огнєвіч розповіла у відвертому та великому інтерв'ю Славі Дьоміну, яке доступне для перегляду в мережі YouTube.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

"Коли людина приходить до думки про самогубство, це не відбувається за один день. До цього веде спочатку легка депресія, дуже важкий психологічний стан на нулі, а потім твоя система, яка відчуває, що повільно вмирає. І тоді мозок сам мені подав ідею, що коли вже все, тоді це - єдиний шлях. Позбутися внутрішнього болю, муки душі. Такі думки в той момент приходили до мене досить часто. Просто тригером послужили деякі життєві обставини", - розповіла Злата.

Втім, на щастя, того дня все пішло не за планом — ліки виявилися не сильнодіючими, а наступного ранку вона опам'яталася і усвідомила, як помилялася. Хоча під час розпачу співачка мала сильну нелюбов до себе, що доходила до ненависті.

"Мені здається, що це була не я, а якась інша людина. Зараз я б ніколи такого не зробила. Просто була недостатня кількість таблеток, мабуть. Я пам'ятаю, як я прокинулася вночі і засмутилася, що мені не вдалося заснути, як я планувала. Заснути — і все, що треба мати в голові, щоб йти собі таблетки? — Я прокинулася вранці. до кінця. І я в такому стані зрозуміла, яку дурість я мало не забуду цей день. Я вийшла на вулицю. Я б ніколи цього більше не побачила, не відчула ... "Я розмовляла з деревом, просила у нього вибачення, потім і у Всесвіті, плакала ...".

З тяжкого депресивного стану їй довелося виходити, звернувшись за допомогою до психотерапевта. Згодом вона вирушила на відпочинок, щоб прийти до тями: "Я сиділа біля океану і теж плакала. Я говорила з усім довкола, просила вибачення. Я після цього зрозуміла, що життя це дар. Ми не маємо права у себе її відбирати в такий спосіб. Є дуже багато людей, яким життя не дало і тієї долі, яка є в мене. Як я взагалі наважилася про це думати".

Артистка зазначила, що ніхто з близьких не знав про її наміри, крім мами, яка, мабуть, зробила певні висновки з посади Злати у соцмережі.

Злата Огнєвіч, фото з соцмереж

"Ми з нею це не обговорювали. Їй боляче говорити про це, і я їй якось пом'якшила всю цю історію, викрутилася. Але мама подивиться це інтерв'ю, і я вже просто чекаю її дзвінка. Я не була готова говорити на цю тему тоді. Мені навіть було важко порушувати питання під час психотерапії, було соромно. Я начебто нормальна, здорова дівчина, у мене все добре, і навіщо це робити? Навіщо це робити і який біль це принесе близьким! Мені ж уже пофіг, а страждати будуть близькі", - підсумувала зірка.

Раніше повідомлялося, соромно зізнатися: розлучена Анна Саліванчук відпочила у місці, де українці бувають щодня.

Також, штани десь загубилися? Ексхолостячка Ксенія Мішина розсунула ноги в шкірі: "По суботах можна".

Источник материала
Поделиться сюжетом