19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Лаваш на сковороді з сиром: як приготувати швидку та ароматну вечерю
Лаваш на сковороді з сиром: як приготувати швидку та ароматну вечерю

Лаваш на сковороді з сиром: як приготувати швидку та ароматну вечерю

Якщо до вас несподівано нагрянули гості, лаваш на сковороді з сиром - це чудовий спосіб швидко їх нагодувати. Ця страва готується легко та не вимагає багато часу.

Просто загорніть сир у лаваш, обсмажте на сковороді та все, апетитні та ситні конвертики готові. Вони не лише смачні, а й виглядають чудово.

Інгредієнти:

  • тонкий лаваш — 300 гр,
  • курячі яйця - 2 шт,
  • твердий сир - 200 гр,
  • зелена цибуля - 100 гр,
  • зелень (укроп, петрушка) - 50 гр,
  • сіль за смаком,
  • сорний мелений перець - за смаком,
  • майонез - 100 гр,
  • сметана - 1 столова ложка,
  • рослинна олія - ​​1 столова ложка.

Приготування:

  1. Почніть із підготовки начинки. Твердий сир натріть на тертці. Зелену цибулю та свіжу зелень дрібно наріжте.
  2. У глибокій мисці змішайте майонез та сметану. Додайте|добавляйте| в суміш яйця, збийте до однорідності.
  3. У яєчно-сметанную суміш додайте натертий сир, зелену цибулю та зелень. Посоліть і поперчіть до смаку. Добре перемішайте.
  4. Розігрійте сковороду з олією. Лаваш наріжте на квадрати чи прямокутники відповідного розміру.
  5. На кожен шматок лаваша викладіть трохи начинки, складіть лаваш конвертиком чи рулетом.
  6. Обсмажте конвертики на сковороді з кожного боку до золотистої скоринки.

Ці лаваш-конвертики з сиром і зеленню відмінно підходять як для швидкого перекушування, так і для подачі як закуски гостям.

Вам буде цікаво дізнатися змішайте ковбасу з яйцями і вийде пиріг, навіть тісто місити не потрібно: безпрограшний рецепт

Источник материала
Поделиться сюжетом