Львівська ОВА запускає програму стажування для молоді "Академія перших можливостей"
Львівська ОВА запускає програму стажування для молоді "Академія перших можливостей"

Львівська ОВА запускає програму стажування для молоді "Академія перших можливостей"

Львівська обласна державна адміністрація спільно з відділом розвитку та промоцій апарату Львівської ОДА, Молодіжною радою при ЛОДА і управлінням молоді та спорту Львівської ОДА оголошують новий набір на стажування в межах програми «Академія перших можливостей».

Це п’ята хвиля такого стажування в адміністрації, а проєкт «Академія перших можливостей» започаткував начальник Львівської ОВА Максим Козицький разом зі стажерами адміністрації першої хвилі.

“Ми раді бачити вмотивовану молодь у стінах адміністрації. Це можливість для них побачити державну службу зсередини. Кожен відібраний учасник може спробувати себе в тій сфері, яка йому подобається. Завжди ставимо на перше місце розвиток наших стажерів, тому вони отримують індивідуальний підхід та підтримку під час стажування”, - зазначив керівник апарату Тарас Грень.

Максим Козицький додав, що стажування – чудовий шанс для активної молоді здобути практичний досвід роботи в органах державної влади, дізнатися, як це – працювати у сфері державного управління, а також запропонувати проєкти, які покращать життя людей у Львівській області.

“Молодь матимете можливість пройти стажування в усіх структурних підрозділах Львівської обласної військової адміністрації. У лютому програму успішно завершили рекордно багато людей – 90. Шестеро з них стали нашими співробітниками. Ми вирішили масштабувати цей проєкт на всі райони нашої області. Зараз є можливість пройти стажування також у Дрогобицькій та Самбірській РВА. Деталі шукайте на їхніх сторінках у соцмережах”, – наголосив очільник ЛОВА.

Для того, аби стажуватися у Львівській ОДА, потрібно заповнити анкету за посиланням.

Реєстрація та відбір учасників триватимуть до 3 травня 2024 року. Стажування терміном розпочнеться 14 травня. Для студентів передбачили гнучкий графік на період літньої сесії.

Критерії, яким мають відповідати кандидати у стажери, та що дає стажування за посиланням.

За детальною інформацією звертайтесь у відділ розвитку та промоції Львівської ОДА. Тел.: 2-999-224, Оксана Цісінська.

Источник материала
loader
loader