Від раку померла фіналістка конкурсу "Міс світу"
Від раку померла фіналістка конкурсу "Міс світу"

Від раку померла фіналістка конкурсу "Міс світу"

Діведжі Сміт Дхіведжа лікувалася від раку, однак недуга виявилася сильнішою.

Померла Діведжі Сміт Дхіведжа, яка посіла перше місце на конкурсі "Міс Південна Африка 2005" і представляла свою країну на конкурсі "Міс Світу 2005". Про це у себе на сторінці повідомив близький друг родини Андре Слей.

Наші шляхи перетнулися в 2005 році. Я навіть не міг уявити, що через майже 20 років ти програєш дуже відважний бій. Я хочу подякувати тобі за те, що ти була першою королевою краси, яка зворушила моє серце, як ніхто інший. Діведжа Сміт, ти підбадьорила мене, ти допомогла мені і ти була променем світла. Я спустошений, але хотів би подякувати тобі за твою активність, твою віру в мої мрії та твою милостиву та щедру підтримку. Ти була ангелом у моєму житті, і я ніколи не зможу віддячити тобі за все. Ти була сміливою, і мені дуже шкода, що не пощастило тобі пожити в ньому довше. Дуже шкода, що це сталося, але я ніколи не пошкодую, що мене благословили таким сонячним промінчиком. Мої найщиріші співчуття чоловікові, доньці та близьким", — написав чоловік.

Варто відзначити, що тривалий час Діведжа Сміт, яка стала півфіналісткою конкурсу краси "Міс Світу", боролася з раком. Історією своєї хвороби та її лікуванням вона ділилася у своєму особистому блозі. На початку січня Діведжа повідомила про критичний стан свого здоров'я, висловлюючи при цьому надію, що зможе прожити ще хоча б рік.

"Моя повторна ПЕТ-КТ на початку листопада була приблизно через 7 тижнів після 6 місяців пероральної хіміотерапії. Незважаючи на всю цю хіміотерапію (внутрішньовенну та пероральну), численні операції та опромінення протягом останніх майже 2 років, сканування, на жаль, показало значні метастази в легенях і кісткові ураження в моїй правій клубовій кістці. Я дуже сподівався, що принаймні один рік, перш ніж якісь метси виявляться, але на жаль. Враховуючи швидкість, з якою вони ростуть і поширюються, мій час на цій землі скоротився набагато коротше, ніж очікувалося. На даний момент моє лікування полягає в тому, щоб отримати якомога більше часу, не впливаючи на якість мого життя, щоб я міг якомога довше жити й насолоджуватися цим чудовим життям.", – написала Діведжа.

В одному з останніх постів вона опублікувала фото з донькою і поділилась, що дівчинка відзначила своє шестиріччя.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у доньки важкохворогоБрюса Вілліса також діагностували невиліковну хворобу.

Крім цього, Фокус писав, що візажист Ірини Білик і Злати Огнєвіч розповів, що має невиліковну хворобу.

Теги по теме
Смерть
Источник материала
Поделиться сюжетом