5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як почистити кухонну мийку: допоможуть домашні продукти
Як почистити кухонну мийку: допоможуть домашні продукти

Як почистити кухонну мийку: допоможуть домашні продукти

Ваша кухонна мийка день за днем ​​утримує брудні каструлі та сковорідки, тарілки та миски, допомагаючи вам очищатися від кожного прийому їжі, тому дуже важливо знати, як її почистити.

Як почистити кухонну мийку з нержавіючої сталі

Щоб почистити кухонну мийку з нержавіючої сталі, спочатку вимийте з раковини будь-яку їжу або сміття. Потім злегка покрийте раковину содою. Харчова сода, швидше за все, не подряпає вашу раковину, але вона корисна для видалення таких складних плям, як відкладення жорсткої води та жиру. Витріть раковину слідом за волокнами нержавіючої сталі за допомогою неабразивної тканини або губки. Збризніть раковину оцтом і дайте їй постояти на содовому розчині кілька хвилин. Промийте раковину та витріть її насухо. Ви також можете відполірувати раковину кількома краплями оливкової олії після очищення.

Перш ніж почистити кухонну мийку, обов’язково ознайомтеся з інструкціями виробника щодо чищення вашої раковини, щоб переконатися, що ви використовуєте правильний метод очищення.

Як очистити злив кухонної раковини

Налийте 1 частину харчової соди і 2 частини білого оцту в злив раковини. Дайте йому постояти приблизно 15 хвилин. Після цього вилийте окріп у каналізацію, щоб уникнути утворення залишків.

Як почистити кран кухонної раковини

Ви можете очистити змішувач і ручки кухонної раковини мильною водою та губкою. Ви також можете використовувати зубну щітку для будь-яких місць, які важко очистити.

Як очистити смітник

Перш ніж прибирати смітник, переконайтеся, що він вимкнений. Щоб легко очистити сміттєзбірник, протягніться крізь отвір раковини та очистіть нижню частину бризкозахисної перегородки та внутрішню частину верхньої кромки подрібнювальної камери губкою для чищення. Потім поставте пробку в раковину і наповніть її до половини теплою водою. Змішайте ¼ чашки харчової соди з водою і увімкніть диспойзер, одночасно знімаючи пробку з раковини, щоб допомогти змити будь-які частинки.

Поради щодо чищення кухонної мийки

  • Щоб почистити кухонну мийку, почніть з боків раковини і рухайтеся вниз. Таким чином будь-який бруд можна легко виштовхнути в каналізацію.

  • Регулярно мийте раковину, перш ніж ви помітите запахи.

  • Знайте, з якого матеріалу зроблена ваша раковина, щоб бути впевненим, що чистите її відповідними матеріалами.

  • Уникайте використання сталевої волокна або інших абразивних матеріалів.
  • Коли вам вдалося почистити кухонну мийку, насолоджуйтеся результатом.

Джерело: whirlpool

Читайте також:

Як очистити мийку з нержавійки до блиску: ефективні рекомендації

Як видалити вапняний наліт на раковині: спрацюють прості хитрощі

Як легко позбутися засмічення в раковині: є кілька ефективних способів

Источник материала
Поделиться сюжетом