5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Продажі iPhone сповільнюються, Android набирає обертів
Продажі iPhone сповільнюються, Android набирає обертів

Продажі iPhone сповільнюються, Android набирає обертів

Боротьба між iOS та Android триває. Хоча Apple щорічно випускає нові моделі iPhone, такі виробники, як Samsung, Xiaomi та Oppo, невпинно прагнуть збільшити частку ринку. Це триває деякий час, але, здається, ситуація змінюється. Нещодавній звіт показує, що частка ринку активації iPhone досягла нового мінімуму, а Android домінує.

Рівень активації iPhone різко впав у США, частка Android різко зросла

CIRP опублікував звіт, який показує значне зниження кількості активацій iPhone у США порівняно з Android. Активація, процес реєстрації нового телефону в Apple, є ключовим показником частки ринку. Ці останні дані показують, що частка Apple у нових активаціях смартфонів у США впала до рівня, якого не бачили за останні шість років.

Згідно зі звітом, за останній рік кількість нових активацій iPhone у Сполучених Штатах різко впала. Показник, який раніше становив 40% у перших двох кварталах 2023 року, різко впав до 33% у першому кварталі 2024 року. Це зниження свідчить про зростання частки ринку пристроїв Android, на які тепер припадає 2 з кожних 3 нових активацій. Це є найнижчим показником Apple з 2017 року. CIRP припускає кілька можливих факторів цього зрушення вниз.

По-перше, це сприймається відсутність нових функцій в останніх моделях iPhone, що не забезпечило достатнього стимулу для споживачів оновити iPhone до нового. Інша причина полягає в тому, що телефони, якими люди вже користуються, все ще цілком адекватні; навіть власник iPhone 11 може користуватися своїм телефоном без особливих проблем. Стабільність дизайну також відлякувала людей від зміни телефонів.

Источник материала
Поделиться сюжетом