19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Запечений рулет зі свинини зі спеціями та часником: як приготувати святкову страву на Великдень
Запечений рулет зі свинини зі спеціями та часником: як приготувати святкову страву на Великдень

Запечений рулет зі свинини зі спеціями та часником: як приготувати святкову страву на Великдень

Великоднє меню – це обов'язково паска, яйця, а також багато різноманітного м'яса. Окрім традиційної буженини можна зробити ситний рулет з підчеревини. Потрібно додати багато спецій та часнику і все запекти.

Ідея приготування святкового рулету з підчеревини на Пасху опублікована на сторінці фудблогерки Яни з ніком gordynovskaya в Instagram. М'ясо виходить дуже м'яким.

Інгредієнти:

  • підчеревина (свинина) – 1,5 кілограми
  • підчеревини(свинина)
  • міцна гірчиця та соус барбекю
  • розмарин
  • часник – 4 зубчика
  • сіль, перець, копчена паприка
  • джгут (мотузка)
  • рукав для запікання

Спосіб приготування:

1. Мʼясо посолити, поперчити.

2. Додати копчену паприку та 4 зубчики часнику.

3. Змастити гірчицею.

4. Присипати нарізаними листочками розмарину.

5. Скрутити рулет.

6. Якщо  є час – можна залишити помаринуватись на годину/дві.

7. Запікати в рукаві за температури 185 градусів 1 годину 20 хвилин.

8. Дістати та змастити соком з рулету та глазурувати соусом барбекю.

9. Запікати 10 хвилин до апетитної скоринки.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Брізоль зі свинини
  • Стейк зі свинини
  • Котлети зі свинини
Источник материала
Поделиться сюжетом