19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ці трендові прикраси зроблять вас іконою стилю весною 2024 року
Ці трендові прикраси зроблять вас іконою стилю весною 2024 року

Ці трендові прикраси зроблять вас іконою стилю весною 2024 року

Названі найбільш модні прикраси цієї весни

Прикраси можуть урізноманітнити та доповнити образ, так і його зіпсувати. Тому до підбору прикрас потрібно ставитись з усією відповідальністю та серйозністю. Цієї весни особливою популярністю користуватимуться деякі види прикрас, на які слід звернути увагу. "Телеграф" вже розповідав про трендовий "полуничний" макіяж на весну, а сьогодні ділиться, які прикраси будуть в моді.

Як виявилося, у новому сезоні знову будуть у тренді сережки-кільця та кільця з камінням, пише unian.net. Також у полі зору модниць будуть чокери, подвійні браслети та "голубки". Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Сережки-кільця

Останнім часом у тренді мінімалізм, тому не дивно, що сережки-кільця знову повертаються в моду. Вони виглядають просто і елегантно, тому легко поєднуються в різних образах — як у повсякденних, так і святкових.

Кільця з камінням

Стилісти кажуть, що краще мати одне скромне дороге кільце, ніж десяток дешевих і химерних. І якщо говорити про кільця з камінням, то мова йде не про купу типових стразів. Найкраще підібрати кільце з гарним різнокольоровим камінчиком, воно може стати родзинкою образу.

Кольє "Голубка"

Один із останніх трендів — кольє "Голубка", яке так уподобали модниці. Ця прикраса надає образу ніжності, легкості та жіночності. А ще воно символізує мир.

Подвійний браслет

Ідеальним доповненням до образу може стати вишуканий подвійний браслет, особливо у золотистому відтінку. Така прикраса виглядає дорого, елегантно та жіночно.

Чокер

Чокер — як модний "привіт" із минулого. Ця прикраса з 90-х знову повертається в тренди. Однак цього року слід звернути увагу на цікавіші моделі. Адже звичайний чорний чокер уже антитренд.

Источник материала
Поделиться сюжетом