Кількість поранених внаслідок удару по Балаклії зросла до 13 людей, – прокуратура
Кількість поранених внаслідок удару по Балаклії зросла до 13 людей, – прокуратура

Кількість поранених внаслідок удару по Балаклії зросла до 13 людей, – прокуратура

Точний тип ракети, якою було завдано удару, встановлюється фахівцями. Правоохоронці розпочали досудове розслідування.

У Харківській області зросла кількість поранених внаслідок обстрілу залізничного вокзалу у Балаклії. Пресслужба Харківської прокуратури повідомила у Telegram подробиці.

Кількість тих, хто отримав поранення, зросла до 13 людей. Правоохоронці розпочали досудове розслідування. Точний тип ракети, який було завдано удару, встановлюється фахівцями.

Обстріл вокзалу Балаклії

Російські окупаційні війська 25 квітня під час повітряної тривоги вдарили по Балаклії у Харківській області. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов наголосив, що на місці події працюють усі необхідні служби, які ліквідовують наслідки ворожого обстрілу. Одразу було відомо про щонайменше семеро людей отримали поранення.

Згодом кількість постраждалих зросла до 11. За інформацією відповідних служб, на момент обстрілуусі постраждалі перебували у пасажирських вагонах електрички "Харків–Ізюм" під час зупинки на станції Балаклія.

У прокуратурі уточнили, що росіяни вдарили ракетою "Іскандер-М" з осколково-бойовою частиною, яка розірвалася в повітрі. Тому слідчі впевнені, що ці дії були спрямовані на велику кількість жертв серед цивільного населення.

Нагадаємо, 26 квітня влада Бєлгорода звинуватила українські війська в атаці міста. В Міноборони РФ заявили, що протягом минулої ночі припинено спробу українських військ атакувати об'єкти на території Росії.

Теги по теме
Обстрел
Источник материала
Поделиться сюжетом