19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Оладки з вермішелі із сиром та зеленню: рецепт страви для перекусу
Оладки з вермішелі із сиром та зеленню: рецепт страви для перекусу

Оладки з вермішелі із сиром та зеленню: рецепт страви для перекусу

Оладки можна готувати не тільки з борошна та цибулі, але ще можна використовувати для основи вермішель. Для яскравого смаку додайте до основи цибулю, часник, сир, спеції.

Кулінар Микола Люлько поділився в Instagram рецептом дуже ситних та смачних, дуже простих у приготуванні оладок з вермішелі.

Інгредієнти:

  • Вермішель – 200 г
  • Сир твердий – 360 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Зелена цибуля – 150 г
  • Сіль – 12 г
  • Перець – 4 г
  • Сухий часник – 6 г
  • Олія – 120 г

Спосіб приготування:

1. Відваріть вермішель, процідіть, щоб вона не була мокрою.

2. До відвареної вермішелі додайте порізану зелень, тертий сир на дрібну тертку, яйця, спеції та перемішайте.

3. Викладіть ложкою на сковороду, смажте на середньому вогні до золотистої скориночки.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Оладки на воді
  • Оладки з кабачків у духовці
  • Оладки з гарбузом
Источник материала
Поделиться сюжетом