Microsoft виправила пошук у Windows 10
Microsoft виправила пошук у Windows 10

Microsoft виправила пошук у Windows 10

Вийшла попередня версія чергового оновлення Windows 10 від квітня 2024 — вона включає зміни в налаштуваннях, на екрані блокування та в інших компонентах. Microsoft вирішила проблему роботи функції пошуку.

На офіційній сторінці оновлення йдеться про те, що пошук почав працювати надійніше — можна розраховувати на отримання швидких, точних і персоналізованих результатів. Раніше від користувачів Windows 10 надходили скарги на точність функції пошуку та повільне завантаження. Наприклад, можна було спробувати знайти кошик і отримати в результатах інше системне налаштування. Іноді під час пошуку відбувалися збої в роботі меню «Пуск» або самого пошукового вікна. Microsoft визнала наявність проблеми і, можливо, усунула її.

Крім покращення функції пошуку, чергове оновлення вирішує проблеми з підключенням пристроїв Bluetooth, яким не вдалося виконати пару з ПК з Windows. Поліпшився вигляд віджетів на екрані блокування. Крім того, йдуть часи роботи в Windows 10 з локальними обліковими записами — після встановлення цього оновлення система починає закликати завести онлайн-акаунт.

Такі повідомлення найближчим часом почнуть з’являтися дедалі частіше. Зважаючи на те, що для більшості користувачів підтримка Windows 10 припиниться вже менше ніж через півтора року, непросто зрозуміти таку наполегливість з боку Microsoft. Підтримку системи можна буде продовжити, заплативши $427 за три роки. Оновлення від квітня 2024 року є необов’язковим і відрізняється невеликим розміром.

Источник материала
Поделиться сюжетом