Наваристий та нежирний суп з фрикадельками: що додати для кращого смаку
Наваристий та нежирний суп з фрикадельками: що додати для кращого смаку

Наваристий та нежирний суп з фрикадельками: що додати для кращого смаку

Саме суп з фрикадельками вариться найшвидше з усіх перших страв. Фаршу не потрібно багато часу для того, що приготуватись. Якщо хочете, щоб страва вийшла легкою, обирайте нежирне м'ясо, а також додайте кукурудзу.

Ідея приготування смачного супу з фрикадельками опублікована на сторінці фудблогерки Катерини з ніком katia_cooking_ в Instagram. Обов'язково додайте достатньо спецій.

Інгредієнти:

  • картопля – 6 великих
  • морква – 1 велика
  • цибуля – 1 шт.
  • фарш – 500 г
  • кукурудза 150 г
  • вершковий сир – 200-250 г
  • спеції у фарш: сіль, перець чорний мелений, паприка, приправа до фрикадельок
  • спеції до супу: сіль, перець, приправа до супів
  • олія для смаження моркви – 30 мл.

Спосіб приготування:

1. Картоплю поставити на вогонь і довести до кипіння.

2. Моркву натерти та посмажити зі спеціями до золотистого кольору.

3. Потім додати до картоплі, перемішати.

4. Додати кукурудзу, зменшити вогонь.

5. Для фрикадельок до фаршу додати натерту дрібно цибулю та спеції добре перемішати руками.

6. Сформувати невеликі фрикадельки та покласти їх у киплячу воду.

7. Перемішати і через хвилин 2-3 додати вершковий сир, добре перемішати.

8. Накрити кришкою та варити на маленькому вогні годину.

9. Потім додати зелень та насолоджуємося ніжним вершковим смаком

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Фрикадельки в томатному соусі з селерою
  • Курячі фрикадельки
  • Фрикадельки у сметанному соусі
Источник материала
Поделиться сюжетом