Окупанти вгатили «Кинджалами» по Львівщині: є влучання
Окупанти вгатили «Кинджалами» по Львівщині: є влучання

Окупанти вгатили «Кинджалами» по Львівщині: є влучання

Уночі ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури на Львівщині, на них почалися пожежі. Минулося без жертв і постраждалих. Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За словами посадовця, росіяни вдарили по регіону крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами «Кинджал». Три крилаті ракети українські воїни збили, однак є і влучання.
 
«Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі. Підрозділи ДСНС оперативно загасили загоряння. Є руйнування», – зазначив Козицький.

Жертв, постраждалих, руйнувань житлової інфраструктури станом на цю годину на Львівщині немає, додав він.
 
Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться.
 
Водночас Козицький закликав українців не вмикати енергоємні електроприлади з 19:00 до 22:00 та обмежити одночасне увімкнення таких приладів, щоб не довелося застосовувати погодинні відключення світла.

Сьогодні вночі російські загарбники вдарили по Салтівському району Харкова, поцілили по території психіатричної лікарні. Одна з пацієнток зазнала поранень: уламками скла їй посікло голову. Медики надали їй допомогу на місці. Відомо, що в медичному закладі, біля якого влучили дві російські ракети, в момент атаки перебувала понад тисяча людей.

Крім того, у Дніпрі вранці 27 квітня пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Після цього в місті подекуди виникли проблеми зі світлом та водопостачанням.

Також цієї ночі російські загарбники атакували об’єкт критичної інфраструктури на Прикарпатті, виникла пожежа. Минулося без постраждалих.

Источник материала
Поделиться сюжетом