12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Орбан видав, що через допомогу Україні страждає середній європейський клас
Орбан видав, що через допомогу Україні страждає середній європейський клас

Орбан видав, що через допомогу Україні страждає середній європейський клас

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбанвисловив обурення тим, що Захід надто активно сприяє Україні. А це, на його переконання, веде до страждань європейського середнього класу.

Про це він сказав у своєму інтерв'ю на одній з громадських радіостанцій, повідомляє угорське незалежне видання Telex. За словами Орбана, один етап російсько-українських відносин завершився, але тепер перед Угорщиною постає питання вступу до НАТО.

"Ми дійшли до того, що Європа серйозно розглядає можливість введення військ в Україну, що відкрило нову сторінку у війні", – видав він.

Орбан підкреслив, що головне для Угорщини – це залишитися осторонь від "конфлікту", додаючи, що "поки в країні діє націоналістично налаштована влада, Угорщина не буде залучатися до війни".

"Я постійно працюю над тим, щоб уникнути ситуації, коли гроші, які винні Угорщині, опиняться в Україні", – підкреслив Орбан.

Водночас, на його думку, Україні слід виділяти якомога менше коштів, оскільки це "шкодить європейському середньому класу".

Нагадаємо, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, якого називають другом російського диктатора Володимира Путіна,сказав, що Захід за крок від того, щоб відправити в Україну свої війська. Він поскаржився, що у Європі нібито панують настрої війни, а в політиці домінує логіка війни.

Як повідомляв OBOZ.UA, в ОП готують зустріч Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. Про її проведення у телефонній розмові домовилися глава ОП Андрій Єрмак та очільник МЗС Угорщини Петер Сіярто.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом