Представники ТЦК офіційно чергуватимуть на більшості блокпостів України
Представники ТЦК офіційно чергуватимуть на більшості блокпостів України

Представники ТЦК офіційно чергуватимуть на більшості блокпостів України

Головний комендант Львова Тарас Грень оголосив про нововведення щодо складу блокпостів у всіх областях України.

Згідно з рішенням Ради Оборони, тепер на блокпостах будуть працювати два представники Національної поліції та два представники Територіальних центрів командування та Служби безпеки. Чергування відбуватиметься на всіх блокпостах по всій країні, а не лише на Львівщині, як це було раніше повідомлено.

Грень також підкреслив, що на Львівщині зараз працюють сім внутрішніх блокпостів, на яких правоохоронці вживають заходів щодо боротьби з можливими диверсантами. Рішення Ради оборони не торкнеться прикордонних КПП, кількість яких в області також становить сім, вони будуть працювати у тому самому складі, що й раніше.

Це нововведення спрямоване на забезпечення більш ефективного контролю та забезпечення безпеки на території країни. Детальну інформацію та деталі впровадження цих змін можна знайти на районних сайтах Територіальних центрів командування. При цьому чергові мають право перевіряти документи у водіїв та видавати повістки тим, хто придатний до служби у Збройних Силах України. Однак представники Територіальних центрів командування не мають права змушувати чоловіків відправлятися до військкоматів.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом