Тен Гаг: Нам не щастить із суддівством протягом останніх тижнів
Тен Гаг: Нам не щастить із суддівством протягом останніх тижнів

Тен Гаг: Нам не щастить із суддівством протягом останніх тижнів

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Гаг висловив своє невдоволення роботою рефері на матчах за участі манкуніанців, передає офіційний сайт клубу.

Манчестер Юнайтед — Бернлі 1:1 Відео голів та огляд матчу 27.04.2024

Нідерландський спеціаліст вважає, що у матчі 35 туру АПЛ проти Бернлі головний арбітр Джон Брукс мав призначити одразу кілька пенальті на користь МЮ.

"Нам не щастить із суддівством протягом останніх тижнів. Скільки ми пропустили з пенальті. Цей був виправданим, проте, з іншого боку, я бачив ще дві-три ситуації з пенальті. В одному випадку — це 100% удар із позначки. Гарначо, здається, отримав удар і потім гра рукою у кінці, за яку 100% мав бути призначений пенальті. Якщо його призначили після фолу Ван-Біссаки у півфіналі Кубка Англії, то і тут він мав бути. Це дуже непослідовно. Деякі з пенальті, які призначали у наші ворота протягом останніх тижнів, були дуже суперечливими", — сказав тен Гаг.

Він додав, що команда все одно має думати про свою гру.

"Ми повинні дивитися у дзеркало. Ми зробили помилку, що призвела до рахунку 1:1. Ми дуже розчаровані собою. Суддею також, проте, у першу чергу, ми повинні слідкувати за собою", — заявив керманич Манчестер Юнайтед.

Нагадаємо, перший у цьому сезоні АПЛ гол Антоні не допоміг МЮ здолати Бернлі.

Источник материала
Поделиться сюжетом