"Тягне Росію із собою в могилу": що може зруйнувати владу Путіна
"Тягне Росію із собою в могилу": що може зруйнувати владу Путіна

"Тягне Росію із собою в могилу": що може зруйнувати владу Путіна

Сергій Жирнов, експрацівник КДБ та Служби зовнішньої розвідки Росії, розповів 24 Каналу, що головною слабкістю Путіна є те, що він "поставив все на себе". Уся система управління Росією побудована довкола нього.

"Якщо забрати цю маленьку карликову фігурку, то вся система упаде", – сказав Жирнов.

Путінський режим

Експрацівник КДБ зазначив, що всі вчинки Путіна за останні три роки – це самогубство для Росії, путінського режиму і всіх людей, які на цей режим працюють.

На його думку, ці люди частково розуміють фатальність того, що відбувається, але не хочуть про це замислюватись і сподіваються на можливість заробити мільярди на війні, яку розпочав кремлівський диктатор.

Це його (Путіна – 24 Канал) найбільша слабкість. Він не будує ніякого майбутнього – направлений тільки в минуле. Тягне всю країну разом із собою в могилу,
– підкреслив Сергій Жирнов.

Що відбувається в Росії: актуальні новини

  • Заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова та його друга відправили в СІЗО. Обох звинувачують у отриманні великої суми хабаря. Іванова тримають під вартою до 23 червня 2024 року.
  • Після прориву дамби та сильних злив у Орській області Росія зіткнулася з кризовою ситуацією. Російський лідер вирішив провести нараду щодо подій, про які стало відомо ще ввечері 5 квітня,лише зараз.
  • Міністр оборони Німеччини заявив, що Росія виробляє більше зброї, ніж необхідно для ведення війни в Україні. Він вказав, що Кремль активно наповнює свої склади, а військово-промисловий комплекс Росії працює на максимальне заповнення.
Теги по теме
Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны