Двоє чоловіків у тяжкому стані: відомо про стан постраждалих у ДТП у Броварах
Двоє чоловіків у тяжкому стані: відомо про стан постраждалих у ДТП у Броварах

Двоє чоловіків у тяжкому стані: відомо про стан постраждалих у ДТП у Броварах

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода за участі Володимира Майбоженко сталася ввечері 26 квітня. Незабаром стало відомо, що посадовець перебував за кермом автівки напідпитку.

Який стан постраждалих внаслідок ДТП

Відомо, що внаслідок аварії, яку спричинив Майбоженко, постраждало 4 людей.

Зранку 27 квітня в Київській ОВА повідомили, що медичні працівники продовжують надавати всю необхідну допомогу постраждалим в ДТП за участі голови Броварської РДА.

За їхніми даними, 4 осіб перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Відомо, що 2 чоловіків у тяжкому стані. У обох – множинні переломи і забої, а також струс і закриті черепно-мозкові травми.

Також внаслідок аварії постраждала жінка з дитиною. Так, за даними Київської ОВА, дівчинка 2,5 років і її мама мають травми середнього ступеню тяжкості. У дитини перелом плеча та рана носа і підшкірна гематома потиличної ділянки голови, у її мами: струс, переломи і травма грудної клітини.

Деталі ДТП: основне

  • Увечері 26 квітня стало відомо, що у Броварах Київської області сталася ДТП, винуватцем якої є чиновник, який був напідпитку. Йдеться про очільника Броварської РВА Володимира Майбоженка.
  • У поліції повідомили, що попередньо посадовець районної військової адміністрації проігнорував червоний сигнал світлофора, внаслідок чого наїхав на пішоходів. Перевірка підтвердила, що водій був п'яний – прилад Драгер показав 2,31 проміле.
  • Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.
  • Невдовзі з'явилася реакція голови Київської ОВА Руслана Кравченка. Він заявив, що очільника Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено.
Теги по теме
Киевская область пострадавшие
Источник материала
Поделиться сюжетом