20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Україна з розгромної перемоги 8:0 стартувала на чемпіонаті світу з хокею. Відео
Україна з розгромної перемоги 8:0 стартувала на чемпіонаті світу з хокею. Відео

Україна з розгромної перемоги 8:0 стартувала на чемпіонаті світу з хокею. Відео

Збірна України з хокею розгромила Естонію у стартовому поєдинку чемпіонату світу у дивізіоні IB (третій за силою хокейний дивізіон). Зустріч у литовському Вільнюсі завершилася з рахунком 8:0.

Україна вдало розпочала зустріч, відкривши рахунок на 12-й хвилині першого періоду. Відзначився Олександр Пересунько, який у результаті визнано гравцем матчу у збірній України.

На початку другого періоду Естонці могли зрівняти рахунок, то наш голкіпер Богдан Дяченко не дозволив супернику реалізувати вихід віч-на-віч. Це стало поворотним моментом. Через півхвилини з інтервалом за 10 секунд українці закинули дві шайби, знявши всі питання про переможця.

Данило Трахт на 6-й хвилині оформив розгром.

У заключній 20-хвилинці Дмитро Христич вирішив зберегти лідерів і збірна України перейшла в режим економії енергії, щоб зберегти сили на подальші ігри. Все більше часу отримали представники третьої та четвертої ланки, але і це не завадило нашій збірній відзначитись двома голами.

За регламентом підвищення в класі (дивізіон IA) нашій команді необхідно перемогти у групі, де виступають Естонія, Литва, Китай, Іспанія та Нідерланди.

Свій наступний поєдинок "жовто-сині" проведуть 28 квітня проти Нідерландів.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом