12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Український військовий, який повернувся з полону, обвінчався з дружиною: зворушливі фото
Український військовий, який повернувся з полону, обвінчався з дружиною: зворушливі фото

Український військовий, який повернувся з полону, обвінчався з дружиною: зворушливі фото

Військовослужбовець 53-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Олексій Ганусков майже два роки провів уросійському полоні. Повернувшись із нього, захисник обвінчався зі своєю дружиною Тетяною, з якою він разом уже понад 22 роки.

Про це розповів очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. Церемонія вінчання відбулася 13 квітня в Мюнхені.

"Родина втратила з ним зв’язок із березня 2022-го. Два роки Олексій нічого не знав про рідних. Навіть, чи виїхали вони з окупованого Сєвєродонецька. Але його дружина Тетяна щиро вірила, що її чоловік живий і зможе витримати все. Була впевнена, що вони ще встигнуть обвінчатися на 20 річницю подружнього життя", – написав Лисогор.

31 січня цього року Тетяна нарешті отримала щасливу звістку – Олексія обміняли, і почула голос найріднішої людини у телефоні. А вже в квітні подружжя змогло втілити спільну мрію, поєднавши свої долі таїнством вінчання.

"Ще на 20-річчя нашого подружнього життя ми хотіли вінчатися, але клята війна не дала це зробити. Потім два роки полону і очікування обміну. 13.04.2024 ми вінчалися у Мюнхені, на 22-річчя + 57 днів", – написала дружина Олексія Тетяна у Facebook.

Вона також опублікувала фото з вінчання з чоловіком.

"Роки очікувань не зламали віри, а лише зміцнили її – пара взяла шлюб перед Богом. Війна відібрала у них 700 днів життя, але надія подарувала довге та щасливе майбутнє", – зазначив очільник Луганської ОВА.

Тепер попереду на Олексія чекає реабілітація після полону та можливість надолужити втрачений час зі своєю родиною.

Як повідомляв OBOZ.UA, український співак та воїн ЗСУ Віталій Козловський вперше зізнався, що одружився. Про даму серця артист раніше ніде не розповідав, освідчившись їй потайки від зацікавлених очей.

Лише перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом