Зеленський: Потрібно, щоб у Москві переконалися, що їм війна нічого не дасть
Зеленський: Потрібно, щоб у Москві переконалися, що їм війна нічого не дасть

Зеленський: Потрібно, щоб у Москві переконалися, що їм війна нічого не дасть

Президент України Володимир Зеленський подякував Австралії за пакет військової допомоги для нашої держави та анонсував нові комунікації з іншими нашими партнерами.

Про це український лідер заявив у відеоборощенні, 27 квітня, пише "Хвиля" .

Зеленський підкреслив, що важливо, щоб російські удари по українських містах, як сьогодні , не перетворювалися на рутину для світу.

"Я вдячний усім лідерам, що реагують, засуджують російський терор, контактують з партнерами, які мають у себе і ППО, яке могло б працювати в Україні, і відповідні ракети", - зазначив він.

Президент наголосив: щоб терористи програли, солідарність лідерів у захисті від терору має працювати 24/7, так само як і люди, які ліквідують наслідки ударів, і як наші воїни, які щодня та щодня роблять все, щоб тими силами, які є в Україні, зробити якнайбільше для України.

У тому числі він висловив подяку Австралії за оголошений новий пакет підтримки.

"Саме військова підтримка – те, що посилить ППО, плюс дрони, військове обладнання. Дякую! Сьогодні пройшли переговори Прем'єр-міністра України та заступника глави уряду Австралії, міністра оборони. Відбулися тут, у нашій державі. Чекаю на звіт прем'єр-міністра України", – додав він.

Глава держави наголосив, що готуються до нової комунікації з іншими нашими партнерами: і завтрашній день, і новий тиждень будуть активними.

"Щодня має надавати сили нашій державі. Щодня повинні зміцнювати ті чи інші українські позиції. Нам потрібно, щоб у Москві переконалися, що їм війна нічого не дасть. І тільки силою ми можемо цього досягти. Усі українці. Усі партнери. І всі одно рішуче", - додав він.

Нагадуємо, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль відповів, чи зможе Україна виплачувати пенсії та субсидії цього року.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом