Безугла придумала, що робити чоловікам за кордоном. Цього ніхто не хоче
Безугла придумала, що робити чоловікам за кордоном. Цього ніхто не хоче

Безугла придумала, що робити чоловікам за кордоном. Цього ніхто не хоче

Скандально відомий, поки що народний депутат від "Слуги народу", Мар'яна Безуглая накинулася на українських чоловіків, які мешкають за кордоном. Наразі вони сильно обурилися через припинення видачі закордонних паспортів чоловікам призовного віку.

Безугла ж у відповідь заявила, що такі люди мають або виконувати свій обов'язок, або відмовитися від громадянства.

Відомо, що заява Безуглої прозвучала в ефірі телепроекту "Тема з Мосейчук".

Коментуючи припинення консульських послуг для чоловіків, вона нагадала, що кілька місяців тому провела в соціальних мережах опитування про бажання ухилитися від мобілізації в обмін на позбавлення громадянства.

Мар'яна Безугла, фото: соцмережі

"Якщо ви не бачите себе українцями - то здавайте паспорт і йдіть звідти. Залишайтеся в іншій країні... Ще кілька місяців тому я запитала, чи готові люди відмовитися від громадянства в обмін на немобілізацію? І 70% відповіли, що так", – зазначила вона.

Також Безугла сказала, що ніхто не змушує українців кидати все та повертатися в Україну. Все, що від них вимагається – це оновлення даних, які можна прийти та оновити, щоб держава розуміла, на кого можна покладатися, а на кого ні.

"Все, за чим до них звертаються – це оновити дані. Є пул, на кого можна сподіватися. Прийди, онови ці дані, і ми знатимемо, що ти – за кордоном", – резюмувала вона.

Раніше повідомлялося, що Залужного їй було мало? Скандалістка Безугла вже готова "проїхатися" Сирським.

Також, Андрій Золотарьов пояснив, чому звільняти Залужного зараз було поганим рішенням.

Источник материала
Поделиться сюжетом