До літа залишився місяць, а ви не при параді: як ефективно позбутися целюліту
До літа залишився місяць, а ви не при параді: як ефективно позбутися целюліту

До літа залишився місяць, а ви не при параді: як ефективно позбутися целюліту

Багато жінок страждають від целюліту і прагнуть мати рівну та гарну шкіру. Целюліт з'являється через цілий комплекс факторів, особливо на шкіру впливає харчування.

Якщо воно неправильне, засноване на споживанні трансжирів, напівфабрикатів та інших шкідливих продуктів, рано чи пізно утворюється целюліт.

Саме тому для того, щоб позбавитися целюліту, потрібно налагодити своє харчування. Перш ніж приступити до дієти, необхідно виконати детокс, тобто очищення організму.

Найефективніше провести спеціальну детокс-дієту. Це дозволить позбутися токсинів, шлаків, покращити імунітет, підвищити тонус. Все це призводить до оновлення та омолодження організму, поліпшення стану шкіри, зниження ваги. Щоб провести її правильно, необхідно відмовитись від шкідливої ​​їжі, газованих напоїв, алкоголю. За тиждень до детокс-дієти краще виключити із раціону сири, соління, консерви, каву, солодощі, кисломолочні продукти. А ось кількість рослинної їжі у раціоні треба збільшити. Дієта має тривати від трьох до десяти днів. А після чищення не можна вживати шкідливих заборонених продуктів.

Целюліт

А вже після цього очищення можна використати харчування проти целюліту. Насамперед у ньому виключаються певні продукти, які сприяють його появі.

Продукти, які призводять до ожиріння та целюліту, відомі практично всім. Так, це фастфуд, снеки, швидкі шкідливі перекушування, копчена їжа, жирне м'ясо, смажене м'ясо, риба чи птиця. Не менш шкідливі чорний чай, розчинна кава, газовані напої, алкоголь (особливо пиво, шампанське, тобто напої з газами). До утворення целюліту наводять консервовані продукти, напівфабрикати, продукти з підсилювачами смаку, солодощі та хлібобулочні вироби, продукти із великою кількістю солі.

Позбутися целюліту непросто. Одним харчуванням справа не повинна обмежуватись. У сукупності з хорошою і правильною дієтою людині необхідно тренуватися (навіть домашні тренування будуть корисні), робити масаж, використовувати зволожуючі креми або лосьйони, які дадуть шкірі новий шанс на життя.

Целюліт

Раніше ми повідомляли, який хліб корисніший і чому: тим, хто худне, легко розібратися.

Источник материала
Поделиться сюжетом