13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Фонд гарантування продає лот активів Укрбудінвестбанку
Фонд гарантування продає лот активів Укрбудінвестбанку

Фонд гарантування продає лот активів Укрбудінвестбанку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж лот активів АТ «Укрбудінвестбанк» з заставою у вигляді туристичних апартаментів в Одесі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"1 травня 2024 у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «Укрбудінвестбанк», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. А саме – лоту, до складу якого увійшли права вимоги за кредитними договорами та дебіторська заборгованість за договорами. Усі договори укладені з пов’язаними з банком юридичними та фізичною особами", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у забезпеченні за договорами, включеними до лоту, перебуває нерухомість туристичного призначення преміумкласу (номери-апартаменти з кухнею) в одному з сучасних туристичних комплексів в курортному районі «Аркадія» на морському узбережжі Одеси (Гагарінське плато), а саме: 11, 12 та технічний поверхи 16-поверхового будинку загальною площею 1080,5 м².

Початкова ціна лота – 57,9 млн грн. Торги відбудуться за класичною англійською моделлю аукціону, яка передбачає підвищення ціни.

Як повідомлялось, Національний банк 7 вересня 2023 року ухвалив рішення про визнання неплатоспроможним АТ "Укрбудінвестбанк".

Фото: ubib.com.ua

Теги по теме
Банк
Источник материала
Поделиться сюжетом