12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гороскоп на 29 квітня: Стрільцям — проявити рішучість, а Козерогам — порадувати себе подарунками
Гороскоп на 29 квітня: Стрільцям — проявити рішучість, а Козерогам — порадувати себе подарунками

Гороскоп на 29 квітня: Стрільцям — проявити рішучість, а Козерогам — порадувати себе подарунками

Гороскоп на завтра вимагає від знаків Зодіаку спокою та потурання своїм маленьким забаганкам

Період ретроградного Меркурія ще не закінчився, а "Телеграф" вже презентує ваш щоденний гороскоп на завтра, 29 квітня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на понеділок.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Цього дня нічні світила будуть у дисгармонії, що може зробити вас більш уразливими та розсіяними. Спробуйте не надавати надто великого значення думкам оточуючих. Важливо покладатися на свій особистий досвід.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Завтра особливу увагу слід приділити коханню. Щоб знайти свою другу половинку, покажіть усю свою найкращу сторону. Тим, хто вже у стосунках, краще не накопичувати образи та бути відкритими у своїх діях.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Зараз час прислухатися до порад близьких людей та старих друзів. Вони можуть бути корисними у різних сферах вашого життя. Астрологи радять боротися з почуттям ревнощів і не обмежувати своїх близьких. Дайте їм волю. Близнюків чекає кар'єрне зростання.

Рак (22 червня — 22 липня)

Не втрачайте енергію на безглузді суперечки та скандали. Завтра у вас буде багато справ, які потребують уваги. Якщо хтось намагається вивести вас з рівноваги, перейдіть на щось інше. Для зняття стресу добре допомагає рівне дихання.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Енергетика нічних світил може принести деякі проблеми: можливі конфлікти у коханні та втрата мотивації на роботі чи у справах. Необхідно бути готовим до гіршого, але не втрачати надії на краще. Удача обходить стороною тих, хто поводиться гордовито і вважає себе завжди правим.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Можливо, оточуючі можуть стати джерелом негативу. Намагайтеся зберігати спокій — це те, що найбільше дратує енергетичних вампірів та маніпуляторів. Астрологи радять бути обережними на дорогах та при покупках.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Пам’ятайте про своє здоров’я: одягайтеся відповідно до погоди, приділяйте час спорту та стежте за харчуванням. Завтра сприятливий день для боротьби зі шкідливими звичками. Не забувайте про свою сім’ю та близьких – вони можуть потребувати вашої підтримки.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

День є сприятливим часом для розвитку та зміцнення стосунків, а також для сміливих кроків уперед. Самотнім варто звернути увагу на своїх протилежностей: серед них може бути хтось, хто бажає ближчих стосунків, аніж просто дружбу. Скорпіони закохаються до кінця квітня 2024.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Важливо проявити рішучість у своїх діях. Цілеспрямованість допоможе уникнути негативних ситуацій і зробить день вдалим. Вечір варто провести у приємній компанії – це може бути романтичне побачення чи час із близькими.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Настає сприятливий час для шопінгу. Це чудовий момент для того, щоб порадувати себе чи близьких подарунками. Особливо успішними будуть покупки для творчих особистостей та тих, хто шукає змін у житті. Козероги відчують на собі вплив магнітних бур у квітні.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

День обіцяє багато змін, які можуть бути несподіваними. Важливо слухати свою інтуїцію, щоб визначити головні тенденції, іноді доведеться діяти рішуче та ризикувати. Можна скористатися своїм талісманом удачі для підтримки впевненості.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Багато хто відчуватиме впевненість у собі, особливо в галузі особистих справ, де має бути співпраця з давніми знайомими. Заплановані цілі можна досягти, що допоможе уникнути вразливості в майбутньому, але вимагатиме працювати в суворих рамках.

Источник материала
Поделиться сюжетом