Як очистити стіни від олівців та ручок: ефективні поради
Як очистити стіни від олівців та ручок: ефективні поради

Як очистити стіни від олівців та ручок: ефективні поради

Незалежно від того, скільки аркушів паперу чи книжок-розмальовок ви пропонуєте своїм дітям, вони продовжують використовувати стіни як полотно: саме тому вам потрібно вміти очистити стіни від олівців та ручок.

Проникаючий масляний спрей для очищення стін від кольорових олівців

Проникаючий масляний спрей має багато застосувань. Очищення слідів спреєм може бути одним із них, але це не один із найкращих способів очищення стін. Ви досягнете найкращих результатів, якщо обробите сліди спреєм, поки вони ще свіжі.

Розпиліть на плями та протріть чистою ганчіркою. Він також видалить сліди від маркерів і олівців з меблів і техніки.

Цей метод хороший для невеликих плям, але якщо збризнути більшу площу, швидше за все, ви створите більший безлад. Спрей залишає сліди та розмазує олівець. Що стосується старих плям, то очистити їх проникаючим масляним спреєм не вийде. Обклеєні стіни будуть проблемою, оскільки вони вбиратимуть масло.

Гумки-гумки для зчищення кольорових олівців зі стін

Ще один чудовий спосіб очистити стіни - використовувати губки-гумки. Багатьом людям подобається цей метод, і на це є причина. Використовуйте теплу воду, протріть нею помічену поверхню кілька разів і спостерігайте, як вона зникає.

Цей метод підходить для невеликих площ, але він може бути досить дорогим, якщо ви маєте справу з великими площами. Ви обов’язково зношите губку, тому вам може знадобитися кілька губок для роботи. Крім того, якщо ви не будете достатньо обережні, ви можете зняти частину фарби.

Існує багато різних тактик, як очистити сліди від стін, залежно від їх типу та типу стіни. Однак, якщо ваша стіна має блискуче або глянсове покриття або якщо вона обклеєна шпалерами, ми не рекомендуємо цей метод для чищення олівців.

Художній ластик для чищення кольорових олівців

Цей метод добре працює, але підходить лише для невеликих ділянок . Дуже добре працює на стінах, обклеєних шпалерами. Перш ніж шукати більш радикальні заходи, спробуйте очистити стіни втакий спосіб, оскільки це не пошкодить поверхню.

Почніть з невеликих кругових рухів. Якщо ви почнете з занадто сильного тертя, ви розмажете колір. Бажано використовувати цю техніку перед деякими іншими способами, наприклад, із зубною пастою.

Ластик поглине та підніме олівець, але на ньому можуть залишитися сліди. Повністю позбутися від них допоможе наступний спосіб. Залишки кольорових олівців буде легше очистити, як тільки ви видалите основну частину кольору.

Очищення олівець із зубною пастою

Це ще один метод, який часто використовують, оскільки це один із найкращих способів очистити стіни від слідів олівця. Є два варіанти: нанести зубну пасту прямо на стіну або спочатку на рушник.

Перший спосіб не найбезпечніший. Вам доведеться використовувати щітку, щоб почистити сліди кольорових олівців зі стіни, і ви можете пошкодити її. Ми віддаємо перевагу другому методу. Ви наносите зубну пасту на рушник і обережними круговими рухами видаляєте олівець.

Слід пам’ятати, що не всі види зубних паст дають однакові результати. Ви повинні використовувати пасту, а не гель. Окрім цього, це один із найбезпечніших методів, який підходить майже для будь-якого типу стін. Це також дуже ефективно для чищення взуття!

Використання фена для очищення кольорових олівців

Це одна з надзвичайно ефективних методик. Оскільки олівець здебільшого виготовлений із воску, його можна нагріти, щоб легше витирати. Використовуйте фен обережно, тому що занадто сильний нагрів на одному місці може пошкодити стіну.

Використовуйте тканину для чищення або паперовий рушник з невеликою кількістю рідкого мильного засобу та обережно витріть сліди від олівців. Після цього ретельно очистіть стінки від мила. Цей метод безпечний для використання на більшості стінових поверхонь , але спочатку перевірте на прихованому місці, щоб переконатися. Можливо, вам доведеться нанести трохи мастила для ліктів, щоб видалити олівець зі стін із сильною текстурою, але просто продовжуйте це робити, і воно все зникне.

Джерело: fantasticcleaners

Читайте також:

Як очистити будь-які шпалери від бруду: три прості кроки

Як відмити шпалери: прості поради для всіх типів

Як позбутися плям від чорнила на шпалерах: шість найефективніших способів

Источник материала
Поделиться сюжетом