12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як вивести жирні плями з одягу: три простих способи
Як вивести жирні плями з одягу: три простих способи

Як вивести жирні плями з одягу: три простих способи

Щоб вивести жирні плями з одягу, вам не потрібно вдаватися до складних методів та купувати дорогі засоби, адже існують три простих способи позбутися цих непроханих гостей.

Наш улюблений спосіб вивести жирні плями з одягу: засіб для миття посуду

Якщо подумати, цей метод має сенс. Рідке мило для посуду було розроблено, щоб прорізати жир тож що заважає йому прорізати жир на сорочці, а не на деку? нічого! Просто бризніть трохи мильного засобу прямо на пляму і дайте йому трохи постояти перед пранням. Це точно допоможе вивести жирні плями з одягу. Після завершення циклу прання перевірте наявність плями. Якщо ви цього не бачите (швидше за все, не побачите!), ви можете відправити предмет через сушильну машину. Бонус: цей прийом працює навіть зі старими плямами. Такі, які неодноразово прали та сушили.

Спосіб 2: харчова сода

Якщо пляма свіжа — наприклад, щойно трапилася-начебто свіжа — харчова сода може ввібрати й знищити пляму. Просто посипте содою поверх жиру та почекайте п’ять-десять хвилин. Потім за допомогою щітки втріть харчову соду в пляму. Харчова сода змінить колір. Коли воно стане коричневим, зішкрібіть харчову соду та повторюйте, доки пляма не зникне, а харчова сода більше не змінить колір. Потім ви можете виконати трюк з милом для посуду зверху, щоб бути особливо ретельним. Цей метод також ефективний, щоб вивести жирні плями з одягу.

Спосіб 3: сіль + засіб для виведення плям

Поки ви їсте, посипте пляму сіллю ( вона діє як харчова сода, щоб поглинути та підняти пляму). Коли ви зможете випрати білизну, збризніть пляму цією піною, виперіть одяг у найгарячішій воді, безпечній для тканини, і переконайтеся, що пляма зникла, перш ніж висушити річ.

Зрештою, коли вам вдалося вивести жирні плями з одягу, то насолоджуйтеся тим, що ваша праця не була даресною.

Джерело: thekitchn

Читайте також:

Як вивести плями від чорнила з одягу: кілька дієвих кроків

Як вивести плями від трави з одягу: чотири дієві способи

Як видалити плями від макіяжу з одягу: кілька дієвих порад

Источник материала
Поделиться сюжетом