Керівники Amazon знищили докази своєї провини, використовуючи такі програми, як Signal
Керівники Amazon знищили докази своєї провини, використовуючи такі програми, як Signal

Керівники Amazon знищили докази своєї провини, використовуючи такі програми, як Signal

Юристи FTC подали заяву , в якій стверджується, що топ-менеджери Amazon використовували функцію зникаючих повідомлень Signal, щоб знищити докази, що стосуються масштабного антимонопольного позову агентства . (Ви пам’ятаєте той? FTC звинуватила Amazon у створенні секретного алгоритму ціноутворення «Project Nessie», який міг отримати понад 1 мільярд доларів додаткового прибутку .)

Тепер The Washington Post (яка належить засновнику та колишньому генеральному директору Amazon Джеффу Безосу) повідомляє, що Amazon є лише однією з кількох компаній, нещодавно звинувачених у зверненні до зашифрованих додатків для обміну повідомленнями, таких як Signal, які можуть назавжди автоматично видаляти повідомлення.

Можливо, ви пам’ятаєте, як уряд висував подібні аргументи щодо використання Семом Бенкманом-Фрідом Signal під час судового розгляду справи за шахрайство та як цей вердикт врешті-решт скасувався . Видалені чати також стали причиною спотикання принаймні для одного присяжного під час нещодавнього програшу Google у судовому засіданні Epic Games і виникли під час антимонопольного процесу Міністерства юстиції проти Google .

Документація цього тижня містить знімки екрана чату Signal між двома керівниками Amazon, які сказали: «Ви відчуваєте себе зашифрованими?» і продовжив увімкнути зникнення повідомлень.

2:23-cv-01495-JHC Зображення: Федеральна торгова комісія та інші проти Amazon.com Inc

Юристи FTC кажуть, що Безос, нинішній генеральний директор Енді Джессі, головний юрисконсульт Девід Запольскі, колишній генеральний директор міжнародної діяльності Дейв Кларк та інші керівники є користувачами Signal. У документі Безос названий «активним користувачем Signal», який наказував іншим користуватися додатком, хоча частково причиною цього може бути злом його особистого мобільного телефону в 2018 році .

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны