Корисні курячі нагетси без олії: як приготувати
Корисні курячі нагетси без олії: як приготувати

Корисні курячі нагетси без олії: як приготувати

Більшість людей відносять нагетси до шкідливого фастфуду. М'ясні шматочки спочатку занурюють в борошно, а потім смажать у великій кількості олії. Корисною таку страву назвати важко. Але варто просто змінити технологію приготування.

Ідея приготування корисних запечених нагетсів опублікована на сторінці фудблогерки з ніком solopiika в Instagram. Для панірування потрібно використати звичайні пластівці без цукру.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г
  • яйця – 1 шт.
  • молоко – 50 мл.
  • несолодкі кукурудзяні пластівці – 100 г
  • пармезан (або твердого сир) – 50 г 
  • борошно – 2 ст.л.
  • сіль
  • копчена паприка
  • сушені часник/цибуля в порошку

Спосіб приготування:

1. Філе нарізати на невеликі шматочки.

2. Відбити трохи спеціальним молоточком.

3. Посолити, щедро посипати паприкою та сушеним часником/цибулею.

4. Яйце збити з молоком та дрібкою солі.

5. Кукурудзяні пластівці подрібнити, додати в пластівці дрібно натертий сир і перемішати.

6. Кожен шматочок мʼяса обваляти в борошні, потім в яйці і щедро в кукурудзяному паніруванні з сиром.

7. Викласти на застелене папером деко і запікати 25 хвилин за температури 210 градусів.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Соковиті рубані курячі котлети в томатному соусі
  • Курячі парові котлети
  • Котлети курячі
Источник материала
Поделиться сюжетом