12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Невимовний смак: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт бананового хліба з горіхами
Невимовний смак: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт бананового хліба з горіхами

Невимовний смак: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт бананового хліба з горіхами

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала зробити м'який банановий хліб, який вразить своїм ніжним смаком та ароматом.

Інгредієнти:

  • 115 г горіхів волоських
  • 230 г пшеничного борошна
  • 4 банана (450 г) + 1 банан
  • 150 г цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1/4 ч. л. соди
  • 1 ч. л. кориці
  • 2 яйця
  • 115 г вершкового масла
  • 10 г ванільного цукру

Приготування:

Підготовка горіхів:

Небагато підсушіть горіхи в духовці при 100 градусах. Остудіть і подрібніть, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Приготування тіста:

Збийте яйця із цукром. Додайте розтоплене і охолоджене вершкове масло|мастило| і перемішайте.

Додати банани (краще попередньо подрібнити їх за допомогою блендера) і добре перемішайте.

"Мастер Шеф" Литвинова радить, на борошно додайте соду, ванільний цукор, розпушувач, корицю. Просійте сухі інгредієнти та обережно перемішайте тісто.

Приготування хліба:

Викладіть тісто у форму, попередньо застелену пергаментом та змащену олією.

За бажанням, зверху покладіть один цілий банан, злегка утопивши його в тісті.

Випікайте в розігрітій до 160 градусів духовці 55-60 хвилин. Перевірте готовність шпажкою.

Дайте хлібу трохи охолонути, потім дістаньте з форми та подавайте до столу, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом