13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Печінковий хлібець: ідеальна закуска із доступних інгредієнтів
Печінковий хлібець: ідеальна закуска із доступних інгредієнтів

Печінковий хлібець: ідеальна закуска із доступних інгредієнтів

Навіть важко уявити, що з печінки та інших цілком доступних інгредієнтів можна приготувати настільки смачний та соковитий хлібець.

Фудблогерка з ніком zhuravlina_cooking в Instagram розповіла, які інгредієнти потрібні, щоб приготувати печінковий хлібець. За її словами, цю страву полюблять навіть ті, хто терпіти не може печінку.

Інгредієнти

  • Печінка куряча відварена – 500 гр
  • Морква відварена – 2 шт
  • Зелена цибуля, кріп та петрушка – 50 гр
  • Сир твердий – 100 гр
  • Яйця варені – 2 шт

Інгредієнти для заливки

  • Яйця – 3 шт
  • Молоко – 100 мл
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Сухий часник – ½ ч.л.
  • Перець

Спосіб приготування

1. Моркву та сир натираємо на велику терку.

2.Печінку нарізаємо на шматки.

3. Зелень шаткуємо а яйця нарізаємо на великі шматки.

4. Готуємо заливку. В глибокій ємності змішуємо яйця перець, сіль, сухий часник та молоко. Розмішуємо вінчиком, або виделкою.

5. Всі інгредієнти перекладаємо до яєчної суміші та обережно перемішуємо ложкою.

6. Перекладаємо масу у застелену пергаментом форму та розрівнюємо поверхню ложкою.

7. Випікаємо протягом 1 години при 180 градусах.

8. Виймаємо хлібець з форми після його повного охолодження.

На OBOZ.UA можна знайти й інші рецепти приготування хлібця:

  • М'ясний хліб з яйцем
  • М'ясний хліб в мультіварці
  • М’ясний хліб з овочами
Источник материала
Поделиться сюжетом