13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Постаріла Валюха зі "Сватів" із сальним волоссям шокувала мережу відеозверненням
Постаріла Валюха зі "Сватів" із сальним волоссям шокувала мережу відеозверненням

Постаріла Валюха зі "Сватів" із сальним волоссям шокувала мережу відеозверненням

Путіністка Тетяна Кравченко налякала своїм дивним виглядом і передала побажання російським окупантам.

Скандальна акторка Тетяна Кравченко, ще відома як Валюха зі "Сватів", яка родом із Донецька, але підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, передала сердечні побажання російським убивцям із Чувашії через маму одного з окупантів.

Мама одного з окупантів зустріла в московському метро прихильницю диктатора Путіна Кравченко і попросила акторку сказати кілька слів для свого сина та інших окупантів із Чувашії.

"Мої дорогі, це я, Таня Кравченко. Ви дивилися "Свати"? Я там граю Валюху. Мої дорогі синочки, чуваські бійці, люблю вас, молимося за вас. Бог із вами. Приходьте додому живими, а ми будемо чекати. З Богом!" - сказала Кравченко у відео, яке опублікували в соцмережах.

Варто зазначити, що вигляд у актриси, яку часто звинувачують в алкоголізмі, бажає кращого: немите волосся, дивна хустка на голові, кофта рудого відтінку.

Хто така Тетяна Кравченко?

Тетяна Кравченко - радянська і російська актриса театру і кіно. Народна артистка Російської Федерації (2002).
У 2014 році підтримала анексію Криму Росією.
У 2015 році акторці було заборонено в'їзд в Україну, оскільки вона підтримала анексію Криму Росією і самопроголошені "ДНР" (террористическая организация. - ред.) і ЛНР.
У 2023 році підтримала вторгнення Росії в Україну, засудила президента України Володимира Зеленського, при цьому заявивши, що Україна "перетворюється на фашистську державу".

Тетяна Кравченко - останні новини по темі

Зазначимо, Тетяна Кравченко несподівано обрушилася на свого колегу, актора Анатолія Васильєва в серіалі "Свати", який зіграв роль професора Ковальова і дідуся Жені, яку зіграла українська акторка Анна Кошмал.

А також актор Станіслав Садальський розповів, що Тетяна Кравченко запевняла його, що хоче підтримати рідний Донецьк і готова виступити з ним на сцені Донецького драматичного театру "за покликом серця". Однак причиною скасування поїздки нібито став страх молодих акторів.

Источник материала
Поделиться сюжетом