Представлено Nokia 225 4G з оновленим дизайном, а також портом USB Type-C
Представлено Nokia 225 4G з оновленим дизайном, а також портом USB Type-C

Представлено Nokia 225 4G з оновленим дизайном, а також портом USB Type-C

Компанія HMD Global, яка зараз володіє ліцензією на смартфони  Nokia, очевидно, готується оновити свій телефон Nokia 225 4G. Бренд випустив першу модель Nokia 225 4G ще в грудні 2020 року. Тепер Android Headlines у співпраці з інформатором OnLeaks показали, як виглядає майбутня модель.

Порівняно з моделлю 2020 року новий телефон матиме більш квадратний дизайн, що є поточною тенденцією на ринку смартфонів. Окрім квадратного вигляду, пристрій також матиме мінімалістичний дизайн на задній панелі з однією камерою, світлодіодним спалахом і брендами Nokia та HMD.

Кажуть, що спереду пристрій має 2,4-дюймовий дисплей із товстими рамками та стандартну телефонну клавіатуру, мабуть, найбільш помітною зміною в цій моделі є наявність порту USB Type-C для зарядки.

Телефон поставляється з 64 МБ оперативної пам’яті та 128 МБ пам’яті, що є досить стандартним для функціональних телефонів і, ймовірно, включає слот для додавання додаткової пам’яті. Він оснащений акумулятором ємністю 1450 мАг, що краще, ніж у версії 2020 року, і потенційно може працювати кілька днів на одному заряді.

Камера на задній панелі може бути збільшена до 3 МП з попередніх 0,8 МП, що є гідним покращенням для такого телефону. Що стосується програмного забезпечення, то телефон працюватиме під управлінням операційної системи Nokia Series 30+, а це означає, що він не зможе запускати сучасні програми. Однак це може бути плюсом для людей, які шукають телефон, який не відвертає увагу. У звіті також згадується, що модель Nokia 225 4G 2024 може коштувати близько 100 євро в Європі.

Источник материала
Поделиться сюжетом