12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Спрінг-роли: як приготувати справжню весняну страву
Спрінг-роли: як приготувати справжню весняну страву

Спрінг-роли: як приготувати справжню весняну страву

Спрінг-роли – це страва, яка є не тільки дієтичною, але й неймовірно красивою. Присутність спрінг-ролів на столі створить весняний настрій та принесе гастрономічне задоволення.

Рецептом приготування спрінг-ролів поділилась фудблогерка з ніком anny.cooking. В Instagram вона розповіла, яку начинку найкраще використовувати для їх приготування, щоб не нашкодити фігурі.

Інгредієнти на 5 ролів

  • Рисовий папір – 5 шт
  • Варені креветки – 9 шт
  • Слабосолена риба – 60 гр
  • Огірок – ½ шт
  • Болгарський перець – ¼ шт
  • Морква – ½ шт
  • Крем-сир
  • Листя салату

Інгредієнти для соусу

  • Майонез – 2 ст.л.
  • Соєвий соус – 1 ст.л.
  • Соуст солодкий чилі – 2 ст.л.

Спосіб приготування

1.Огірок, болгарський перець та моркву нарізаємо на тоненькі смужки. Розмір смужок приблизно такий, як для моркви по-корейськи.

2. Рисовий папір замочуємо у воді на 5 секунд, після чого виймаємо та викладаємо на вологу поверхню.

3. Викладаємо рибу на папір, додаємо решту начинки та крем-сир. До речі, креветки можна замінити на крабові палички.

4. Готуємо соус. Всі інгредієнти змішуємо до однорідності.

На OBOZ.UA можна ознайомитись і з іншими рецептами ролів:

  • Роли Філадельфія
  • Роли Каліфорнія
  • Домашні роли
Источник материала
Поделиться сюжетом