Спрінг-роли – це страва, яка є не тільки дієтичною, але й неймовірно красивою. Присутність спрінг-ролів на столі створить весняний настрій та принесе гастрономічне задоволення.
Рецептом приготування спрінг-ролів поділилась фудблогерка з ніком anny.cooking. В Instagram вона розповіла, яку начинку найкраще використовувати для їх приготування, щоб не нашкодити фігурі.
Інгредієнти на 5 ролів
- Рисовий папір – 5 шт
- Варені креветки – 9 шт
- Слабосолена риба – 60 гр
- Огірок – ½ шт
- Болгарський перець – ¼ шт
- Морква – ½ шт
- Крем-сир
- Листя салату
Інгредієнти для соусу
- Майонез – 2 ст.л.
- Соєвий соус – 1 ст.л.
- Соуст солодкий чилі – 2 ст.л.
Спосіб приготування
1.Огірок, болгарський перець та моркву нарізаємо на тоненькі смужки. Розмір смужок приблизно такий, як для моркви по-корейськи.
2. Рисовий папір замочуємо у воді на 5 секунд, після чого виймаємо та викладаємо на вологу поверхню.
3. Викладаємо рибу на папір, додаємо решту начинки та крем-сир. До речі, креветки можна замінити на крабові палички.
4. Готуємо соус. Всі інгредієнти змішуємо до однорідності.
На OBOZ.UA можна ознайомитись і з іншими рецептами ролів:
- Роли Філадельфія
- Роли Каліфорнія
- Домашні роли