13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Запоріжжі під час виступу акробати зірвались з висоти: у мережі показали моторошне відео
У Запоріжжі під час виступу акробати зірвались з висоти: у мережі показали моторошне відео

У Запоріжжі під час виступу акробати зірвались з висоти: у мережі показали моторошне відео

Як повідомляють ЗМІ, нещасний випадок трапився вчора, 27 квітня. У мережі поширили відео цього страшного епізоду.

Небезпечний трюк

На кадрах зафіксовано виконання трюку двома артистами – хлопцем та дівчиною. Він тримається руками за канат, а вона – за його ногу. У такій позі вони кружляють по залу, допоки в якусь мить чоловік не впускає канат, і вони разом з партнеркою падають на підлогу з 5-метрової висоти.

На відео чути вжахані голоси глядачів.

Як зазначають очевидці, обоє акробатів, на щастя, залишилися живими. У хлопця – зламана нога, а у дівчини – струс мозку.

Моторошне падіння з висоти: дивіться відео

Тим часом у Перу шкільна учителька впала з висоти 15-метрів і вціліла. 55-річна освітянка йшла додому гірською стежкою, послизнулася і впала у яр. Цілу добу жінка пролежала без свідомості. Наступні 8 днів вона провела у горах. Протягом цього часу їла лише шоколадні цукерки і сир, які їй подарували учні.

Інші надзвичайні ситуації: що відомо

  • 26 квітня у школі Києва обвалилася стеля прямо під час занять. На щастя, це відбулося у коридорі, коли учні перебували у класах. Тому минулося без постраждалих. У дирекції навчального закладу пояснили, що причиною обвалу стелі стало, по-перше, те, що будівля школи дуже стара – її збудували ще у 1936 році. Востаннє ремонт проводили у 2007 році. Тоді на стару стелю поклали нове покриття.
  • На Львівщиніу пункті збирання металобрухту стався вибух, який забрав життя двох людей. Трагедія трапилася під час зважування металу. Загинули 54-річний чоловік, який привіз брухт, та власниця пункту прийняття – 42-річна місцева жителька.
  • На Закарпаттічоловік взяв у заручниці продавчиню. Зловмисник вимагав у жінки, аби вона безкоштовно продала йому алкоголь. Отримавши відмову, охочий випити витягнув пістолета і скерував його на працівницю магазину.
  • На кордоні між Індією і Китаєм в штаті Аруначал-Прадеш стався масштабний зсув ґрунту. Внаслідок природного лиха повністю змило частину шосе. На місці зсуву дороги утворився водоспад із води.
Теги по теме
пострадавшие
Источник материала
Поделиться сюжетом