ЗСУ взяли під контроль острів у дельті Дніпра
ЗСУ взяли під контроль острів у дельті Дніпра

ЗСУ взяли під контроль острів у дельті Дніпра


На Херсонському напрямку нашим підрозділам вдалося просунутися в районі Велетенського і встановити контроль над островом Нестрига, повідомив головком ЗСУ.

ЗСУ зуміли просунутися в районі Велетенського на Херсонщині і встановили контроль над островом Нестрига. Про це в неділю, 28 квітня, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

“Все ще напружена обстановка на Півдні, в Запорізькій та Херсонській областях. На Новопавлівському напрямку противник намагається наступати в районі Старомайорського, на Оріхівському – в районах Роботиного та Вербового, на Херсонському – все ще сподівається вибити наші війська з Кринок. Успіху не має на жодному з напрямків. Більше того, на Херсонському напрямку нашим підрозділам вдалося просунутися в районі Велетенського та встановити контроль над островом Нестрига. Більше того, на Херсонському напрямку нашим підрозділам вдалося просунутися в районі Велетенського і встановити контроль над островом Нестрига”, – йдеться в повідомленні головкома.

Додамо, що Нестрига – один з численних невеликих островів у дельті Дніпра.

ЗСУ взяли під контроль острів у дельті Дніпра - Фото 1
 
  Колаж: 24-й канал

Нагадаємо, за попередню добу українські бійці знищили 1096 російських військових. Станом на ранок 28 квітня 2024 року загальна кількість атрат особового складу російських військ сягнула 466 150 солдатів.



Источник материала
loader