ЗСУ завдали авіаударів по окупантах на Донбасі і Запоріжжі: Сирський показав ефектне відео
ЗСУ завдали авіаударів по окупантах на Донбасі і Запоріжжі: Сирський показав ефектне відео

ЗСУ завдали авіаударів по окупантах на Донбасі і Запоріжжі: Сирський показав ефектне відео

Воїни Сил оборони України в неділю, 28 квітня, завдали двох авіаційних ударів по військах країни-агресора Росії у Донецькій та Запорізькій областях. Обидві атаки на ворожу армію були успішними – цілі вражено.

Про це повідомив Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський на своєму каналі в Telegram. Він опублікував відповідне відео ударів українських військових по окупантах.

Вони були завдані по місцях зосередження особового складу противника.

Незважаючи на те, що ситуація на фронті в Україні залишається дуже складною, ЗСУ продовжують відстежувати ворога та бити по ньому. Війська Росії не сховаються від вогню Сил оборони України, наголосив Сирський.

"Відстежуємо та б’ємо. Сьогодні завдано двох авіаударів по місцях зосередження особового складу противника на Донеччині та у Запорізькій області. Цілі вражено. Окупанти не сховаються. Слава Україні!" – написав головком.

Раніше Сирський розповів, що армія держави-терориста Росії зосередила зусилля на кількох напрямках фронту, на деяких має тактичні успіхи, створивши значну перевагу у силах та засобах. Ситуація загострюється, найскладніше – на Покровському та Курахівському напрямах.

Він підтвердив, що ЗСУ вийшли з населених пунктів Бердичі, Семенівка та Новомихайлівка. Рішення про залишення цих сіл він пояснив прагненням уникнути втрат серед особового складу Сил оборони.

Водночас ЗСУ вдалося відбити у противника острів Нестрига на Херсонщині.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Сили оборони знищили російський розвідувальний дрон за допомогою ЗРК "Стріла 10". Путінські загарбники запустили БПЛА Supercam із метою зафіксувати необхідну інформацію.

– Українські військові вдарили по одній із сучасних російських радіолокаційних станцій "Підліт", вартість якої перевищує 5 мільйонів доларів. Операцію провели спільно військовослужбовці ГУР "Гусі-9" та 15-ї окремої бригади радіоелектронної боротьби "Чорний ліс".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом