Для чого насправді потрібні отвори в ковпачках від ручок: несподівана причина
Для чого насправді потрібні отвори в ковпачках від ручок: несподівана причина

Для чого насправді потрібні отвори в ковпачках від ручок: несподівана причина

Люди лише зараз усвідомлюють, чому кришки ручок мають отвори. Виявляється відповідь може врятувати життя.

У дитинстві ви, мабуть, користувалися різноманітними ручками протягом шкільних років і, ймовірно, помітили, що багато з них мають отвір у ковпачку. Побутувала думка, що кришки кулькових ручок мають отвори у верхній частині, щоб чорнило швидше висихало і люди купувати більше ручок. Проте виявляється, що це абсолютно невірно.

Популярний онлайн-коментатор Зак Д, який любить ділитися цікавими фактами про світ, пояснив, що маленькі отвори на кришечках для ручок призначені для запобігання удушенню, пише Express.co.uk.

"Більшість людей думають, що це якось пов’язано з чорнилом, але справжня причина набагато важливіша за це. Отвору достатньо для повітряного потоку, якщо ковпачок застрягне комусь у горлі", - розповів Зак.

Оскільки багато дітей мають звичку гризти ручки, створення отвору у верхній частині ковпачка від ручки дозволить продовжувати дихати, якщо його випадково проковтнуть.

Одна з найстаріших компаній із виробництва ручок у світі BIC Cristal підтвердила, що це головна причина вибору дизайну на їх веб-сайті.

В компанії сказали: "Крім запобігання витоку чорнила ручки, усі наші ковпачки BIC відповідають міжнародним стандартам безпеки, які намагаються звести до мінімуму ризик того, що діти випадково вдихнуть ковпачки ручок".

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом