Google розмістить нагадування Keep у Завданнях, де вони раніше й були
Google розмістить нагадування Keep у Завданнях, де вони раніше й були

Google розмістить нагадування Keep у Завданнях, де вони раніше й були

Нагадування, які ви записали в Google Keep, незабаром з’являться в Завданнях. Google каже, що довгоочікувана інтеграція відбудеться наступного року, що дозволить вам переглядати, редагувати та виконувати свої нагадування Keep у Завданнях, Календарі та Асистенті.

Ця зміна зробить Завдання центральним центром для всіх завдань і нагадувань, сподіваючись, що це значно полегшить керування ними. Це те, що мій колега Девід Пірс запропонував минулого року, говорячи про оновлену програму Google Keep , сказавши: «Тепер, Google, зробіть так, щоб нагадування Keep відображалися в Завданнях. Це саме там!»

Зображення: Google

Попри те, що Tasks не підтримує нагадування на основі місцеперебування, як це робить Keep, Google заявляє (посилаючись на Keep), що ви все одно можете «додавати нагадування на основі часу або місцеперебування до будь-якої нотатки».

Протягом останнього року Google працював над тим, щоб зробити свій додаток Tasks більш корисним — або «нарешті добрим», як сказав Девід . Він почав включати нагадування від Асистента та Календаря в березні 2023 року, а інтеграція з Keep лише зробить його більш практичним додатком для продуктивності.

Источник материала
Поделиться сюжетом