Готується просто, а на смак неперевершено: рецепт запашної картоплі з грибами
Готується просто, а на смак неперевершено: рецепт запашної картоплі з грибами

Готується просто, а на смак неперевершено: рецепт запашної картоплі з грибами

Ця страва здивує ваші смакові рецептори

Рецепт ідеальної вечері знайдено. Ця запечена у фользі картопля з грибами змінить ваше уявлення про смак. Ця страва — поєднання поживності та неймовірного смаку, яку точно ваші близькі хотітимуть їсти щодня.

Вам знадобляться кілька простих інгредієнтів та небагато вільного часу. Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".

Як приготувати картоплю з грибами

Інгредієнти:

  • картопля — 3 шт;
  • печериці — 500г;
  • соняшникова олія;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт;
  • сметана — 200 г;
  • вода 50 мл;
  • сіль, перець — на свій смак;
  • вершкове масло — 70 г;
  • часник — 2 зубчики;
  • сир напівтвердий — 60 г.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю добре промиваємо та висушуємо за допомогою паперового рушника. Загортаємо у фольгу і ставимо у духову на 50 хвилин.
  2. Паралельно готуємо начинку. Для цього промиваємо гриби, просушуємо та дрыбно нарізаємо. Кладемо їх на розігріту пательню і чекаємо, поки випарується рідина.
  3. Нарізаємо цибулю кубиками і додаємо до грибів. Перемішуємо і смажимо до готовності.
  4. Додаємо сіль, перець, сметану і воду. Перемішуємо і тушкуємо до загущення.
  5. Дістаємо картоплю з духовки і разом з фольгою розрізаємо кожну навпіл. Кожну половинку рясно змащуємо маслом з часником.
  6. Грибну начинку викладаємо на кожну половинку. Затираємо сиром і ставимо знову у духовку на 10 хвилин. Страва готова.
Источник материала
Поделиться сюжетом