Ця страва здивує ваші смакові рецептори
Рецепт ідеальної вечері знайдено. Ця запечена у фользі картопля з грибами змінить ваше уявлення про смак. Ця страва — поєднання поживності та неймовірного смаку, яку точно ваші близькі хотітимуть їсти щодня.
Вам знадобляться кілька простих інгредієнтів та небагато вільного часу. Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".
Як приготувати картоплю з грибами
Інгредієнти:
- картопля — 3 шт;
- печериці — 500г;
- соняшникова олія;
- цибуля ріпчаста — 1 шт;
- сметана — 200 г;
- вода 50 мл;
- сіль, перець — на свій смак;
- вершкове масло — 70 г;
- часник — 2 зубчики;
- сир напівтвердий — 60 г.
Спосіб приготування:
- Картоплю добре промиваємо та висушуємо за допомогою паперового рушника. Загортаємо у фольгу і ставимо у духову на 50 хвилин.
- Паралельно готуємо начинку. Для цього промиваємо гриби, просушуємо та дрыбно нарізаємо. Кладемо їх на розігріту пательню і чекаємо, поки випарується рідина.
- Нарізаємо цибулю кубиками і додаємо до грибів. Перемішуємо і смажимо до готовності.
- Додаємо сіль, перець, сметану і воду. Перемішуємо і тушкуємо до загущення.
- Дістаємо картоплю з духовки і разом з фольгою розрізаємо кожну навпіл. Кожну половинку рясно змащуємо маслом з часником.
- Грибну начинку викладаємо на кожну половинку. Затираємо сиром і ставимо знову у духовку на 10 хвилин. Страва готова.