Italdesign Bows засвітила свій електричний концепт потужністю 777 "коней"
Italdesign Bows засвітила свій електричний концепт потужністю 777 "коней"

Italdesign Bows засвітила свій електричний концепт потужністю 777 "коней"

Італійська студія показала на Пекінському автосалоні повністю електричний концепт Italdesign Quintessenza, в якому експерти вбачають високотехнологічний погляд на концепт Porsche Dakar.

Концепт Italdesign Quintessenza поєднує динамічну майстерність GTта та універсальну адаптивність пікапа. Задня частина Quintessenza перетворюється з "хетчбека" на відкритий кузов "пікапа". Задні сидіння відкидаються на 180 градусів назад, забезпечуючи панорамний режим "споглядання зірок".

Саме таке враження лишається у відвідувачів стенда, де демонструється електричний концепт потужністю 777 к.с. від компанії Italdesign Bows. Тут багато чого виняткового та загадкового.

Читайте також DeLorean може справді опинитись у майбутньому – студія Italdesign показала на відео новий електромобіль для DeLorean Motor Company

Елементи дизайну не просто естетичні – вони наповнені електронікою. Два аеродинамічних ребра, які об’єднують системи ADAS, розташовані у верхній частині даху, на рівні задніх стійок. Вони створюють карту навколишнього середовища, коли супутниковий сигнал поганий, і пропонують багатофункціональні індикатори, що вказують на режим руху автомобіля та гальмування, коли жорсткий дах знятий.

Розробники подробиці комплектації не розкривають, але дають натяк на те, що це справжній наземний GT у стилі Porsche Dakar чи 911 SC/RS, ралійний автомобіль, який став 959. Маючи габарити (5561 х 1580 х 2200 мм), тут попри просторий салон лише чотири місця за формулою 2+2. Тримісним задній ряд робити не стали.

Легка алюмінієва конструкція кузова дозволяє міняти висоту, що регулюється в діапазоні 200-280 мм. Автомобіль укомплектували акумулятором 150kWh/800V, який живить двигуни потужністю 580 кВт, тобто десь в межах 777 к.с.

Читайте також Italdesign DaVinci: проект спорткара під ключ

Електромотори розганяють концепт Italdesign Quintessenza від нуля до 100 км/год за < 3 секунди. Запасу місткості батареї вистачає на 750 кілометрів пробігу.

Трохи детальніше про це йдеться у відео (див. внизу), але і там виробник багато в чому інтригує.

Фото: Italdesign

Теги по теме
Новости фото Видео
Источник материала
Поделиться сюжетом