Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях
Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з’явився ще один майбутній телефон. З’явився Meizu 21 Note з трьома камерами, одна з яких має сенсор на 50 Мп. Судячи з живих зображень, пристрій матиме щонайменше два різних кольори, обидва зі схожим хвилястим ефектом на задній панелі.

Це перший раз, коли Meizu використовує острівець камер, де тріо стрільців вирівняно у формі трикутника. Ще цікавіше те, що ми бачимо, як вперше з часів Meizu Note 9, випущеного в березні 2019 року, знову з’являється моноблок Note. Ця серія була популярною завдяки своєму великому екрану, але з огляду на те, як розвивається ринок смартфонів, Meizu 21 Note може запропонувати іншу точку продажу.

Генеральний директор компанії Шень Цзюй раніше підтвердив плани команди FlymeOS відійти від мобільних пристроїв і реструктуризуватися для розробки нових термінальних пристроїв зі штучним інтелектом, використовуючи глобально доступні LLM (великі мовні моделі), такі як Open AI.

Цього року очікується, що компанія випустить нову мобільну операційну систему, пристосовану до ери штучного інтелекту. Вона має бути сумісною з такими автомобілями, як Polestar, Volvo та Lotus, оскільки всі вони є частиною портфоліо Geely, компанії, яка також володіє Meizu.

Источник материала
Поделиться сюжетом