Платформа перекладу DeepL запускає AI-помічника для створення текстів
Платформа перекладу DeepL запускає AI-помічника для створення текстів

Платформа перекладу DeepL запускає AI-помічника для створення текстів

Платформа онлайн-перекладу DeepL повідомляє про запуск помічника зі штучним інтелектом, який, на відміну від ChatGPT та інших конкуруючих чат-ботів зі штучним інтелектом, призначений для підтримки процесу написання за допомогою пропозицій у реальному часі щодо вибору слів, фраз, стилю та тону.

Німецька компанія-виробник програмного забезпечення каже, що її новий помічник дозволяє користувачам оптимізувати свої тексти незалежно від їхніх мовних навичок і знаходити потрібні слова для будь-якої ситуації та будь-якого читача.

DeepL Write Pro — це перший продукт компанії, заснований на її власній великій мовній моделі штучного інтелекту (LLM). LLM — це моделі машинного навчання, які навчені розуміти та створювати людську мову. До відомих LLM належать GPT від OpenAI, Gemini від Google і Llama від групи Facebook Meta.

Новий помічник зі штучного інтелекту в першу чергу орієнтований на бізнес-користувачів і призначений для підтримки команд у компаніях під час написання бізнес-контенту.

DeepL каже, що помічник, який наразі працює англійською та німецькою мовами, може допомогти компаніям забезпечити точне спілкування від внутрішнього вмісту до зовнішніх зв’язків із клієнтами та контрактів.

Помічник доступний безплатно з обмеженою кількістю покращень тексту та коштує 15 євро або 16,50 доларів на місяць на користувача в повній версії.

Кельнський стартап зараз конкурує з чат-ботами та іншими інструментами штучного інтелекту від великих ІТ-компаній, таких як Microsoft і Google, а також з провідним у світі стартапом штучного інтелекту OpenAI.

У минулому додатку для перекладу DeepL доводилося протистояти, зокрема, Google Translate, часто досягаючи кращих рейтингів, ніж сервіс американської компанії. Однак DeepL підтримує лише 30 різних мов, тоді як Google Translate може перекладати тексти на 133 мови. – dpa

Источник материала
Поделиться сюжетом