"Путін намагатиметься створити хаос": у Сухопутних військах розкрили задум диктатора
"Путін намагатиметься створити хаос": у Сухопутних військах розкрили задум диктатора

"Путін намагатиметься створити хаос": у Сухопутних військах розкрили задум диктатора

Так, виникне багато питань, зокрема – для чого взагалі помирали російські окупанти, якщо немає результатів. Про це 24 Каналу розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко, зазначивши, що це може викликати дестабілізацію всередині Росії.

Що задумав Путін

Є ще один момент – наразі на рівні країн НАТО та ЄС Путін не визнаний як легітимний президент. Також ним займається суд в Гаазі.

Путін зараз намагатиметься створити в Україні максимальні проблеми. Це ми бачимо по їхніх спробах знищити наші об'єкти життєзабезпечення та інфраструктури, по ударах по цивільному населенню. У нього зараз стоїть завдання створити хаос в Україні, щоб вийти на переговорний процес з нашими союзниками,
– сказав Тимочко.

За його словами, Путін сподівається, що союзники проситимуть його піти на поступки, тож у такий спосіб він зможе вимагати поступок для себе. Можливо, так він хоче отримати гарантії, що залишиться диктатором у межах Росії або зберегти свої фінанси за кордоном.

Крім того, показовими є арешт заступника Сєргєя Шойгу та хвороба Рамзана Кадирова. Тимочко переконаний, що Путін намагається прибрати зі свого оточення "замазаних кров'ю" й неприйнятних для європейської політики, а на їхнє місце хоче поставити більш лояльних. Це може свідчити про внутрішні палацові перевороти.

"Усі ці чинники зумовлюють те, що Путін намагатиметься максимально, не дивлячись на людей та технологічні можливості, кидати їх на війну в цьому році", – підсумував Тимочко.

Що відбувається в оточенні Путіна

  • У Росії арештували заступника Шойгу Тімура Іванова. Слідчий комітет Росії заявив, що Іванова затримали начебто через хабар. Однак у ЗМІ причиною арешту називали держзраду.
  • В Офісі Президента України заявили, що наступним цілком може стати Сєргєй Шойгу. Річ у тім, що нині у Росії він номінальна й безперспективна особа, з якою можуть зробити "сакральну жертву".
  • Путін заборонив російським чиновникам виїжджати з Росії, навіть до "дружніх країн", на кшталт Білорусі та Узбекистану. Очільник Кремля дуже боїться втечі еліт та зливу інформації.
Теги по теме
Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны