Що робити, якщо телефон не вмикається
Що робити, якщо телефон не вмикається

Що робити, якщо телефон не вмикається

Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?

1. Перевірте акумулятор телефону. Акумулятори теж можуть ламати і виходити з ладу, тому велика ймовірність, що ваш телефон у хорошому стані, а просто зламався акумулятор. Можна спробувати сходити в магазин і попросити такий самий акумулятор, але не купувати, а просто перевірити його на своєму телефоні. Якщо телефон увімкнеться, то ясна річ, що проблема полягала в цьому і новий акумулятор потрібно купувати, але якщо ж телефон, як і раніше, не включається – варто шукати причину не включення телефону в іншому.

2. Зарядний пристрій. Якщо у вас телефон вимкнувся і після його підзарядки ви не можете увімкнути телефон можливо зламалася сама зарядка. Ви думали, що заряджає телефон, а так як зарядка несправна і телефон не зміг зарядитися, то і він не може ввімкнутися. Спробуйте спробувати цю зарядку на працездатність на іншому телефоні і з цього робити висновки.

3. І найчастіша причина – пошкодження телефону. Можливо, ваш телефон нещодавно падав, ви його випадково намочили водою або подібні дії, які могли статися з телефоном, то він через це може і не включатися. Тут же треба віддавати його майстру, щоб він подивився, з’ясував точну причину та усунув її.

4. Можливо, виною всьому картка пам’яті. Може так вийде, що карта несумісна з моделлю телефону – буває і таке – і його просто глючить, він висне. У цьому випадку рекомендовано перепрошивку.

5. Можливо проблема безпосередньо з кнопкою включення. Як варіант, потрапила вода – причому, необов’язково нещодавно, процес корозії може зайняти тривалий час, або було пошкодження при ударі, який видався незначним, а насправді кнопка, клавіатура трохи змістилися.

6. Проблема може бути в роз’ємі для підключення кабелю. Причин може бути багато, але найчастіше це пов’язано з механічними пошкодженнями. Іноді штир зарядного пристрою треба просто трохи посунути, злегка натиснути на бік, праворуч, ліворуч.

Источник материала
Поделиться сюжетом