Соковиті та нежирні голубці в духовці для обіду: як приготувати
Соковиті та нежирні голубці в духовці для обіду: як приготувати

Соковиті та нежирні голубці в духовці для обіду: як приготувати

Голубці – це ідеальна страва для обіду. Традиційно, вироби тушкують в каструлі. Але вони не будуть надто жирними та вийдуть дуже соковитими, якщо їх запекти.

Ідея приготування соковитих голубців в духовці на обід опублікована на сторінці marafon18_6 в Instagram. Фарш не обов'язково повинен бути зі свинини – можна використати дієтичну курку.

Інгредієнти:

  • капуста – 1 шт.
  • фарш з курячого філе – 500 г.
  • цибуля – 1 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • рис білий варений – 150 г.
  • сіль, перець, зелень – за смаком.
  • копчена паприка – 1 ч. л.
  • вода тепла – 500 г.
  • паста томатна – 2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Капусту відварюємо 10 хвилин.

2. Для начинки змішати фарш, цибулю, помідори, варений рис, зелень, сіль і улюблені спеції.

3. У кожного листа капусти вирізаємо жорстку середину.

4. Викласти начинку, загорнути.

5, Викласти на форму для запікання.

6. Томатну пасту змішати з водою і спеціями, залити голубці.

7. Відправити в духовку на 40 хвилин за температури 180 градусів.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Голубці з пекінської капусти
  • Ліниві голубці в соусі
  • Голубці з молодої капусти
Источник материала
Поделиться сюжетом