Стався витік Google Pixel 8A
Стався витік Google Pixel 8A

Стався витік Google Pixel 8A

Ми вже бачили купу зображень, які показують, як може виглядати Pixel 8A від Google, але тепер витік маркетингових матеріалів, опублікованих Android Headlines, дає нам ще кращу картину того, чого ми можемо очікувати. Рекламні зображення свідчать про те, що недорогий Pixel 8A буде поставлятися з оновленнями безпеки протягом семи років.

Але в матеріалах не вказано, чи буде телефон поставлятися з семирічними оновленнями ОС Android, якими є його флагманські Pixel 8 і 8 Pro . Тим не менш, ці сім років значно відрізняються від попередньої політики Google щодо телефонів Pixel, яка передбачала лише п’ять років оновлень безпеки та три роки оновлень ОС Android.

Про оновлення ОС Android не йдеться. Зображення: заголовки Android

Крім того, матеріали, опубліковані Android Headlines, свідчать про те, що Pixel 8A буде оснащений тим самим процесором G3 Tensor, який поставляється з Pixel 8 і 8 Pro. На зображеннях згадується швидка зарядка з «надійною батареєю, яка витримує цілий день», водонепроникність IP67 і функція шумозаглушення Google для більш чітких телефонних дзвінків. Вони також описують низку оновлень штучного інтелекту, які Google уже внесла в лінійку Pixel, включаючи підсумки електронної пошти, Circle to Search і опцію реміксування фотографій Best Take.

Попередні витоки свідчать про те, що Pixel 8A вийде в новому м’ятно-зеленому кольорі разом із яскравішим дисплеєм із частотою 120 Гц і можливістю зберігання на 256 ГБ . Нам не доведеться довго чекати, щоб дізнатися, чи правдиві ці чутки. Очікується, що Google представить Pixel 8A під час I/O 14 травня .

Источник материала
Поделиться сюжетом