Витік муляжів iPhone 16 показує, наскільки гігантським є iPhone 16 Pro Max
Витік муляжів iPhone 16 показує, наскільки гігантським є iPhone 16 Pro Max

Витік муляжів iPhone 16 показує, наскільки гігантським є iPhone 16 Pro Max

Наразі ми бачили кілька витоків, які розкривають ключові подробиці про серію iPhone 16. Сьогодні є ще один великий, який показує фіктивні пристрої всіх телефонів у лінійці. Зображення люб’язно надано давнім розповсюджувачем Apple, Сонні Діксоном, який раніше оприлюднив увесь набір оброблених заготовок для серії iPhone 16. Тож є хороший шанс, що це справжня угода. 

Найпомітнішою зміною є компонування камери для iPhone 16 і 16 Plus. Вони відмовляться від діагональної камери своїх попередників на користь вертикальної установки. Тоді як у моделях Pro немає особливих змін у дизайні. 

Перехід на вертикальні камери на стандартних iPhone призначений для підтримки запису просторових відео, які можна відтворювати в Apple Vision Pro у 3D. Ще одна помітна зміна — розмір екрана моделей Pro. iPhone 16 Pro Max матиме 6,9-дюймовий дисплей порівняно з 6,7-дюймовим в iPhone 15 Pro Max, що зробить його найбільшою моделлю Pro Max за всю історію. 

iPhone 16 Pro також матиме трохи більший екран на 6,3 дюйма, порівняно з 6,1 дюйма на iPhone 15 Pro. Однак стандартні iPhone 16 і 16 Plus збережуть розмір екрана на рівні 6,1 дюйма і 6,7 дюйма відповідно.

Крім цих змін, фіктивні блоки мало що пропонують з точки зору розкриття нових функцій дизайну. Хоча за чутками існує спеціальна кнопка Capture для керування камерою, ми не бачимо цього в цих репліках.  Як зазвичай, ми можемо очікувати випуск нових iPhone у вересні. Хоча це може здатися довгим очікуванням, цілком імовірно, що протягом цього періоду з’являться додаткові витоки.

Источник материала
Поделиться сюжетом