3 найкращі ромкоми усіх часів, які варто подивитись цією весною
3 найкращі ромкоми усіх часів, які варто подивитись цією весною

3 найкращі ромкоми усіх часів, які варто подивитись цією весною

Тому обирайте у матеріалі Кіно 24 найкращі романтичні комедії усіх часів, які уже закохали у себе тисячі глядачів. Можливо, цим стрічкам вдасться розтопити й ваше серце.

Найкращі ромкоми усіх часів

"Труднощі перекладу"

В нічному Токіо, в елітному барі готелю, двоє американців – телевізійний актор Боб Гарріс і приваблива молода жінка Шарлотта – зустрічаються, шукаючи втіхи від безсоння. Після знайомства вони вирішують відправитися на прогулянку столицею Японії разом.

Під час цієї подорожі вони потрапляють у цікаві ситуації та несподівані пригоди, знайомлячись з місцевими мешканцями. Для американців життя східного світу розкривається в новому світлі, допомагаючи їм знайти віру у неймовірні людські можливості. Випадкові зустрічі виявляються важливими для їх розуміння суті життя.

"Труднощі перекладу": дивіться онлайн трейлер фільму

"Це безглузде кохання"

Кол Уівер, людина пуританських переконань у віці "трохи за сорок", завжди мріяв про ідеальне життя: хороша робота, прекрасний будинок, виховання чудових дітей та щасливий шлюб з коханою з дитинства. Проте коли він дізнається, що його дружина Емілі йому зрадила і хоче розлучення, його "ідеальний" світ починає розпадатися.

"Це безглузде кохання": дивіться онлайн трейлер фільму

"Скотт Пілігрим проти всіх"

Скотт Пілігрим, безтурботний рок-музикант, зустрів кохання свого життя. Але перед ним стоїть виклик складніший, ніж він уявляв: щоб бути з нею, Скотту доведеться перемогти сімох її злих колишніх. Серед яких: кінозірка-скейтбордист, рокер-веган, ідентичні близнята та інші.

"Скотт Пілігрим проти всіх": дивіться онлайн трейлер фільму

Ця весна мусить стати особливою для вас, тому запрошуйте своїх коханих на побачення та обирайте стрічку із нашої добірки.

Теги по теме
Кино
Источник материала
Поделиться сюжетом