Без нього свято – не свято: рецепт холодцю з курки та свинячої рульки
Без нього свято – не свято: рецепт холодцю з курки та свинячої рульки

Без нього свято – не свято: рецепт холодцю з курки та свинячої рульки

Такий холодець точно сподобається багатьом. Обов'язково втільте цей рецепт в життя.

Рецепт холодцю з курки та свинячої рульки

  • Час: 8 годин + час на застигання
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Підготуйте м'ясо заздалегідь. Вимийте та почистьте свинячу рульку, розріжте її на частини та покладіть в каструлю разом з куркою. Залийте водою і поставте на ніч в холодильник.
  2. Вранці вилийте воду, м'ясо складіть в каструлю, залийте свіжою водою і поставте на вогонь до появи піни. Приберіть піну, накрийте кришкою, поставте на мінімальний вогонь.
  3. Варіть холодець 6 – 8 годин, не допускаючи закипання. За 1,5 години до закінчення варіння додайте розрізану навпіл цибулю.
  4. Як тільки м'ясо відставатиме від кістки, вимкніть вогонь та приберіть жир. Викладіть м'ясо в миску, розберіть його на частини та розкладіть по формах для холодцю.
  5. Бульйон процідіть через марлю або сито. Додайте в нього лавровий лист, подрібнений часник і сіль. Залийте бульйон у форми та поставте в холодне місце до застигання.
Источник материала
Поделиться сюжетом